×
Menu

Longway Trick Scooter 6-12y Package

Description

Tutvustame Longway Adam Trick Scooter Complete Package - parim komplekt ambitsioonikatele sõitjatele ja algajatele, kes soovivad alustada oma teekonda põnevasse stunt scooteri maailma. See terviklik pakett ei sisalda mitte ainult suure jõudlusega Longway Adam Trick Scooterit, vaid ka olulist turvavarustust, sealhulgas Hangup kiivrit ja Hangup kaitsekomplekti.

Longway Adam Trick Scooter on projekteeritud täpsuse ja vastupidavuse tagamiseks ning mõeldud algajatele. Selle kerge, kuid tugev konstruktsioon tagab optimaalse kontrolli ja manööverdamisvõime, mis võimaldab sõitjatel trikke ja trikke enesekindlalt omandada. Tugevdatud tekk ja tundlik T-bar tagavad sujuva sõidu, mistõttu on see ideaalne valik neile, kes alles alustavad oma rolleriseiklust.

Ohutus on esmatähtis ja Hangup Helmet on siin, et kaitsta sõitjaid, kui nad oma piire proovivad. Sellel elegantsel ja mugaval kiivril on tugev väliskest ja sisemine vahtpolster, mis pakub suurepärast löögikaitset. Hangup Helmet on reguleeritava lõuarihma ja mugavust tagava ventilatsiooniga, mis tagab turvalise istuvuse, ilma et stiili osas järeleandmisi tehtaks. Hangupi kaitsekomplekt täiendab paketti, sisaldades olulisi kaitsevahendeid põlvedele, küünarnukkidele ja randmetele.

  • Täielik pakett, mis on kohandatud algajatele
  • Longway Adam Trick Scooter täpsuse ja vastupidavuse tagamiseks
  • Hangup kiiver suurepärase peakaitse jaoks
  • Hangup Protection Set terviklikuks turvavarustuseks
  • Ideaalne trikkide ja trikkide enesekindlaks omandamiseks
Näita kõike

arvustused   (1)

Eestikeelseid tooteülevaateid ei ole. Show reviews in other languages (1 reviews)

SkatePro