×
Menu

North x William Holm Favs Pakett

Description

Säästke kuni 30% oma kohandatud rollerilt ja saate TASUTA SkatePro T-särgi koos North x William Holm Favs paketiga!

North x William Holm Favs Package on kollektsioon tippkvaliteediga stunt-skooteri osadest, mille on välja valinud keegi muu kui meie meeskonna sõitja William Holm. See pakett on loodud kõige nõudlikumatele sõitjatele ja koondab endas maailma sõitjate poolt armastatud North Scootersi parimatest komponentidest. Ehita neist osadest oma kohandatud seadistus:

  • North Horizon 6.2" G2 tekk: Mõeldud tänaval sõitmiseks, millel on piisavalt jalaruumi ja mis on ehitatud vastama rollerite nõudmistele. Valige erinevate pikkuste vahel ja nautige 3D-valmistatud sepistatud peaosa tugevust.
  • North Campus SCS G1 või G2 latid: Tugevad ja ilma muudatusteta SCS-i jaoks valmis, need T-tangid on ehitatud nii, et nad peavad vastu ka kõige karmimatele purustamissessioonidele.
  • North Profile SCS klamber: Saate tugeva haarde oma rolleri kompressioonisüsteemile selle ülimalt elegantse quad-klambriga, mis on mõeldud raskeks shreddimiseks.
  • North LH G1 & G2 kahvlid: Alumiiniumist ühetaolised kahvlid, mis ühilduvad ratta läbimõõduga 110 mm kuni 120 mm.
  • North Signal G1 & G2 rattad või North Fullcore G1 & G2 rattad: Väike kaal, vastupidavus ja suurepärane veojõud kõikide trikkide tegemiseks nii tänaval kui ka skatepargis.
  • North Industry & Essential Grips: Leia ideaalne tasakaal pehmuse ja vastupidavuse vahel nende ülimalt toredate käepidemetega.
  • SkatePro Scooter griptape või North Scooter griptape: Saavuta oma trikkide jaoks täiuslik haardumine nende erinevates värvides saadaval olevate griptape'idega.

Sa ei säästa mitte ainult kuni 30% nende kõrgekvaliteediliste rolleriosade pealt, vaid saad ka TASUTA SkatePro t-särgi, sest miks mitte esindada oma lemmik skatepoodi stiilselt?

Tänu võimalusele lasta meie ekspertidel see probleemideta kokku panna, ei ole teie unistuste rolleri seadistamine kunagi varem olnud nii lihtne. Miks siis oodata? Sukeldu North x William Holm Favs paketiga professionaalse kvaliteediga rolleriosade maailma juba täna!

Näita kõike

SkatePro