×
Menu

WC Rebels e-Race Pro Race Skis + FF 14 GW Bindings

Hurry! Only 1 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Head WC Rebels e-Race Pro Race suusad + FF 14 GW sidemed sobivad ideaalselt edasijõudnutele ja edasijõudnutele, kes soovivad viia oma suusatamise järgmisele tasemele. Need 68 mm laiusega ja 14,8 m raadiusega suusad pakuvad suurepärast serva hoidmist ja kontrolli, mistõttu on need ideaalsed võistlussuusad, mis sobivad ideaalselt mägedel võistlemiseks ja kurvide tegemiseks. Suuskadel on puust ja titaanist südamik, mis tagab kerge ja tundliku tunnetuse, samas kui EMC (Energy Management Circuit) tehnoloogia vähendab vibratsiooni ja tagab sujuva sõidu.


Suusad on varustatud FF 14 GW sidemetega, mis pakuvad laia reguleerimisulatust, et sobida erinevatele saapasuurustele ja tagada turvaline ja usaldusväärne ühendus suuskadega. Head WC Rebels e-Race Pro Race suusad + FF 14 GW sidemed on oma elegantse disaini ja tipptasemel jõudlusega suurepärane valik suusatajatele, kes soovivad oma piire ületada ja saavutada oma parimat tulemust.

Specifications

Laius:
117/68/102
Vöökoha laius:
68mm
Parim kasutusviis:
Racing
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Raadius:
14.8m
Põhimaterjal:
Wood, Titanal
Profiil:
Camber
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Binding
Saapa ühilduvus:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
DIN seadistus:
4 - 14
Lisafunktsioonid:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Pidurivarre laius:
85mm
Sugu:
Unisex

From same brand

Näita kõike

SkatePro