Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu

Ultralight Longboard Truck

(7)
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

Atlas Truck Co. on tuntud meisterlikult toodetud osade valmistajana longboardingi ja rulluisutamise jaoks. See on nende populaarse Reverse Kingpin veoauto uuendatud versioon - ehitatud carvinguks, cruisinguks ja freeridinguks. See on palju pööratavam kui Atlas Downhill truck, kuid ei kaldu kindlasti kõrvale Atlase mantrast, mis pakub ratturitele stabiilsust kiirustel ja vastupidavust.

Selle freeride-trucki seadistus on nii tee- kui ka laudapoolsete koonuslike puksidega. See suurendab veoauto mängulisust. See veoauto on valmistatud, keskendudes eelkõige kaalu hoidmisele võimalikult madalal tasemel. Tänu õõnestatud terasest telje kasutamisele on nad visanud originaalteljest maha märkimisväärsed 20% kaalust.

Specifications

Hanger laius:
180mm (7")
Trukid tüüp:
Inverted kingpin, Standard hanger
Tükid pakendi kohta:
1
Materjal:
Aluminum
Kaal:
498g
Kinnituspoldid:
Not included
Bushings:
89A, SHR
Telgede laius:
10"
Hanger Degree:
48°
Näita kõike

arvustused   (7)

Great, loved them, so smooth right out of the box!
Bridger uleberg (Minot)
14.08.2019
Hinnang: 5 5-st!
Took these out for a long ride yesterday on my drop down deck, once I got them tightened correctly they felt amazing. Very fluid movement and controlled turning, nice turning circle on then too. I've recommended then to a friend who is looking for some new trucks. You can also feel the weight difference when compared to the stock trucks that came with my board. The green and black also look really cool and suit my board!
Daniel Gillespie (Hove)
08.10.2018
Hinnang: 5 5-st!
Kuva kõik 7 arvustused
SkatePro