×
Menu

Semi Race Skates Boot

Hurry! Only 1 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Ole valmis tõstma oma kiiruisutamise kogemust Bont Semi Race Skates Boot'iga, mis on jõudluse ja mugavuse kehastus. Bont'i tuntud üheosalise konstruktsiooniga valmistatud saapas ühendab endas süsinikkomposiitpõhja ja turvalise 2-punktilise kinnitussüsteemiga. Tänu 545-grammisele kaalule (suurus 41) ja edasijõudnute tasemele on see ideaalne kogenud uisutajatele, kes otsivad võrratut kiirust ja osavust.

Bont Semi Race saapa on varustatud Microfiber voodriga, mis pakub esmaklassilist mugavust ja tuge, ning tagab täpse istuvuse erakordse kontrolli saavutamiseks. Soojusvormitavad elemendid, sealhulgas keel ja jalatald, kohanduvad teie jalgade unikaalsete kontuuridega, pakkudes individuaalset sobivust, mis parandab jõudlust.

Tänu vahatatud pitsidele, mikroreguleeritavale lukkudele ja turvalisele velcro-kinnitusele tagab see saapas turvalise ja kohandatava istuvuse intensiivse uisutamise ajal.

Bont Semi Race saapa on välja töötatud spetsiaalse liistuga, mis soodustab suuremat jäikust, mistõttu ei ole vaja väliseid trakse, mis tagab erakordse reageerimisvõime ilma mugavust ohustamata. Teisi treeneriturul olevaid uiske ületades pakub Semi Race optimaalset tasakaalu mugavuse ja jõudluse vahel.

Specifications

Boot / Shell tüüp:
One-piece, Hard, Heat moldable
Kaal:
545g
Sulgemine:
Lacing, Micro-adjustment buckle, Velcro
Saapa materjal:
Carbon, Fiberglass
Voodri materjal:
Microfiber
Cuff:
Low lateral support
Monteerimine:
195mm
Oskuste tase:
Advanced
Soovitatav:
Speed skating

From same brand

Näita kõike

SkatePro