×
Menu
YOW

Amatriain Signature Series Surfskate

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

YOW Amatriain Signature Series Surfskate - täiuslik sõit surfile ja tänavale

YOW Amatriain Signature Series Surfskate on parim sõit neile, kes armastavad surfata ja uisutada. See tipptasemel surfskate ühendab kvaliteetse konstruktsiooni ja stiilse disaini, et luua laud, mis sobib ideaalselt nii surfamiseks kui ka tänaval rulluisutamiseks.

Amatriain Signature Series Surfskate on valmistatud vastupidavast vahtrapuust tekist, mis pakub kindlat ja tundlikku platvormi sinu jalgadele. Tekil on kicktail, mis lisab mitmekülgsust, võimaldades sooritada erinevaid trikke ja manöövreid. 20-tolline rattariba tagab stabiilse ja mugava sõidu, samas kui 66 mm rattad koos kvaliteetsete täppislaagritega tagavad sujuva ja kiire veeremise.

Üks Amatriain Signature Series Surfskate'i kõige iseloomulikumaid omadusi on selle inverted kingpin, standardne riputus, carving, surfskate'i veokid. Need veoautod võimaldavad pöörata ja carvida nagu surfates lainetel, mistõttu on see surfskate ideaalne surfamisoskuste arendamiseks.

Oma stiilse disaini ja suurepärase jõudlusega on YOW Amatriain Signature Series Surfskate ideaalne valik kõigi tasemete ratturitele. Olenemata sellest, kas oled algaja, kes alles alustab, või kogenud proff, kes otsib uut väljakutset, see surfskate avaldab kindlasti muljet.

Specifications

Deck materjal:
Maple
Teljevahe:
20" (50.8cm)
Nose pikkus:
2.96"
Saba pikkus:
6.47"
Deck pikkus:
33.5" (85.1cm)
Deck laius:
10" (25.5cm)
Deck omadused:
Kicktail
Ratta läbimõõt:
66mm
Laagri täpsus:
Not specified
Trukid tüüp:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving, Surfskate trucks
Riding Style:
Carving

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro