×
Menu
YOW

Huntington Power Surfing Series Surfskate

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Sõida läbi tänavate surfi graatsia ja stiiliga YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate'iga, mis on parim sõit nii algajatele lainelenduritele kui ka kogenud veespordi harrastajatele.

See esmaklassilisest vahtrast valmistatud surfskate on erakordselt tugev, vastupidav ja paindlik, tagades sujuva sõidu olenemata maastikust. Suurepärase 30-tollise teki pikkuse ja 9,5-tollise laiusega YOW Huntington Power pakub piisavalt ruumi jalgade mugavaks paigutamiseks ja hõlpsaks manööverdamiseks.

Tänu ainulaadsele kicktail disainile võimaldab see surfskate vaevata trikke ja teravaid pöördeid, võimaldades sul oma sisemist surfarit ka siis, kui laineid pole kusagil. See surfskate on varustatud sujuvalt libisevate 66 mm ratastega ja tundlike inverted kingpin veermikega, mis pakub kindlal pinnal võrratut surfamise elamust.

Olenemata sellest, kas sõidad läbi linnatänavate, kruiisid mööda rannapromenaadi või lihtsalt lihvid oma surfamisoskusi kohalikus skatepargis, on YOW Huntington Power Surfing Series Surfskate sinu ideaalne kaaslane. Kogege surfamise põnevust igal ajal ja igal pool ning nautige selle mitmekülgse ja ergutava sõidu lõputuid võimalusi.

Specifications

Deck materjal:
Maple
Teljevahe:
17" (43.2cm)
Nose pikkus:
2.78"
Saba pikkus:
5.91"
Deck pikkus:
30" (76.2cm)
Deck laius:
9.5" (24.1cm)
Deck omadused:
Kicktail
Ratta läbimõõt:
66mm
Trukid tüüp:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro