×
Menu
YOW

Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate'i sari

YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate on hädavajalik igale surfajale, kes soovib oma oskusi parandada või lihtsalt nautida surfamise tunnet maal. See 34-tollise ja 10-tollise laiusega vahtrapuust tekiga surfskate pakub stabiilset ja mugavat platvormi kõigi oskuste tasemete sõitjatele. 18,5-tollise teljevahe ja 6,69-tollise sabapikkuse tõttu on sellega lihtne manööverdada, samas kui 4,61-tolline ninapikkus annab piisavalt ruumi jalgade paigutamiseks. Kicktail võimaldab ka agressiivsemaid manöövreid ja trikke.

See surfskate on varustatud kvaliteetsete Inverted kingpin veokitega ja 66 mm ratastega, millel on carvinguvõimalused. Inverted kingpin disain tagab sujuva ja tundliku sõidu, samas kui laiad rattad tagavad stabiilsuse ja haardumise. See komponentide kombinatsioon muudab YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate'i ideaalseks surfmanöövrite, carvingu ja pumpamise harjutamiseks.

Tänu vastupidavale konstruktsioonile ja suure jõudlusega komponentidele on YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate loodud kestma. Olenemata sellest, kas oled kogenud surfaja, kes soovib oma oskusi täiustada, või oled alles alustanud ja tahad kogeda surfamise põnevust maal, on see surfskate ideaalne valik.

Specifications

Deck materjal:
Maple
Teljevahe:
18.5" (47cm)
Nose pikkus:
4.61"
Saba pikkus:
6.69"
Deck pikkus:
34" (86.4cm)
Deck laius:
10" (25.5cm)
Deck omadused:
Kicktail
Ratta läbimõõt:
66mm
Trukid tüüp:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro