×
Menu

Fish Surfskate

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Vii oma surfikogemused tänavatele koos Long Island Fish Surfskate'iga, mis on parim sõit carvinguhuvilistele.

Avastage surfamise ja rulaelu põnevat sulandumist selle erakordse surfskate'iga Long Island Longboards'ilt. Vabasta oma sisemine lainesõitja, kui liigud linnatänavatel ja kõnniteedel võrratu stiili ja graatsia abil.

Long Island Fish Surfskate on valmistatud esmaklassilisest vahtrast, millel on erakordne tugevus ja vastupidavus, tagades iga kord sujuva ja tundliku sõidu. Selle kompaktne suurus, mille pikkus on 33 tolli ja laius 10,5 tolli, tagab uskumatu agiilsuse ja kontrolli, võimaldades sul läbi linnamaastike hõljuda vaevata täpsusega.

Varustatud 66 mm läbimõõduga rataste ja standardse riputusega täpsete inverted kingpin-toorikute abil, pakub see surfskate autentset surfamise tunnet, jäljendades sujuvaid liigutusi ja carving-manöövreid, mida sa armastad. Tunne kiirust, kui raiud, pöörad ja pumbad end läbi mis tahes maastiku, jäädvustades surfamise põnevust ilma lainete vajaduseta.

Olenemata sellest, kas oled kogenud surfar, kes otsib uut väljakutset, või rulaentusiast, kes otsib värsket adrenaliini, on Long Island Fish Surfskate sinu ideaalne kaaslane. Kogege täiuslikku tasakaalu stabiilsuse ja reageerimisvõime vahel, kui rabelete läbi tänavate, haarates selle tähelepanuväärse surfskate'i lõputuid võimalusi. Liitu surfskate'i revolutsiooniga ja tee iga sõit unustamatuks seikluseks.

Specifications

Deck materjal:
Maple
Teljevahe:
20.75" (52.7cm)
Nose pikkus:
2.25"
Saba pikkus:
6.32"
Deck pikkus:
33" (83cm)
Deck laius:
10.5" (26.7cm)
Deck omadused:
Kicktail
Ratta läbimõõt:
66mm
Trukid tüüp:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro