×
Menu

Rowing Surfskate

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Vii oma surfamine tänavatele koos Long Island Rowing Surfskate'iga, mis on parim carvingukaaslane.

Sellel asjatundlikult valmistatud surfskate'il on 29,5" (75 cm) suurune tipptasemel vahtrast tekk, mis pakub dünaamilise sõiduelamuse jaoks optimaalset tasakaalu tugevuse ja paindlikkuse vahel. Suurepärane 9,5" (24,1 cm) laius pakub piisavalt ruumi teie jalgadele, tagades stabiilsuse ja kontrolli carve'i ja flow'i ajal. Väljapaistev kicktail lisab mitmekülgsust, võimaldades sul hõlpsasti sooritada ollies ja muid freestyle-trikke.

16,5" (41,9 cm) teljevahe ja tundlikud inverted kingpin veermikud tagavad Long Island Rowing Surfskate'ile võrratu carvingutunnetuse. Standardne ripp ja carving-truckid tagavad sujuva ja kontrollitud sõidu, mis sobib ideaalselt maasurfimise tunde jäljendamiseks. See surfskate on valmis viima teid surfist inspireeritud reisile, olgu siis tegemist kruiisimisega tänavatel, carvinguga läbi koonuste või lihtsalt sõidurõõmu nautimisega.

Täienda oma surfitreeningut või lihtsalt naudi puhast carvingurõõmu koos Long Island Rowing Surfskate'iga. Kogege täiuslikku segu jõudlusest, stiilist ja mitmekülgsusest - kõik pakitud ühte uskumatusse paketti.

Specifications

Deck materjal:
Maple
Teljevahe:
16.5" (41.9cm)
Nose pikkus:
3.30"
Saba pikkus:
5.57"
Deck pikkus:
29.5" (75cm)
Deck laius:
9.5" (24.1cm)
Deck omadused:
Kicktail
Ratta läbimõõt:
66mm
Trukid tüüp:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro