×
Menu

Complete Surfskate

Hurry! Only 2 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Arbor Complete Surfskate: Kogemused lõputu suve vibes

Sõida lainetega ilma randa minemata! Arbor Complete Surfskate toob surfamise rõõmu otse teie kohalikele tänavatele ja skatepargile. See surfskate ühendab endas rula ja surfamise parimad küljed ja pakub võrratut carvingukogemust, mis viib sind ookeani äärde.

Arbor surfskate on valmistatud parimast 7-kihilisest Kanada vahtrast, millel on tugev ja vastupidav tekk, mis peab vastu ka kõige intensiivsematele carving-sessioonidele. See tekk on disainitud suure 10-tollise laiusega, mis pakub piisavalt ruumi jalgadele, et tagada maksimaalne kontroll ja mugavus sõidu ajal. Sujuva ja kontrollitud sõidu tagamiseks on Arbor surfskate varustatud suure jõudlusega 66 mm rataste ja ABEC-7 täppislaagritega.

See, mis selle surfskate'i tõeliselt eristab, on selle ainulaadne carving-truck. Spetsiaalselt surfamise tunnet jäljendamiseks konstrueeritud veoautosüsteem pakub võrratut carving-kogemust, võimaldades teil vaevata ühest pöördeist teise liikuda. Arbor surfskate'i sujuv ja voolav liikumine paneb sind tundma, nagu liugleksid mööda laineid, isegi kui oled ookeanist kilomeetrite kaugusel.

Aga ära usu ainult meie sõna, haara oma Arbor Complete Surfskate juba täna ja avasta täiesti uus maailm ratsutamisrõõmu. Võta vastu lõputu suvevibu ja lase oma surfskate'il endaga kaasa unustamatule teekonnale, kuhu iganes tee sind ka ei vii.

Arbor - Ride the Good Time.

Mudeli spetsifikatsioonid

MudelDeck pikkus
30.75"30.75" (78.1cm)
32.5"32.5" (82.6cm)

Specifications

Deck materjal:
Canadian maple, 7-ply
Deck laius:
10" (25.5cm)
Deck omadused:
Kicktail
Ratta läbimõõt:
66mm
Laagri täpsus:
ABEC-7
Trukid tüüp:
Carving
Riding Style:
Carving

Populaarsed tooted

Näita kõike

SkatePro