Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu

DS AX 120 19/20 Mens Ski Boots

(5)
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

Dalbello DS AX 120 on hästi toimivad suusasaapad keskastme ja edasijõudnute jaoks. Paindlikkusega 120 saapad peaksid olema teie valik, kui soovite mängulist sõidustiili koos suurema reageerimisvõimega. Kui olete aga otsustanud sellest mudelist maksimumi välja võtta, võivad need suusasaapad olla siiski see, mida olete otsinud, kui soovite kiiret reageerimist ja otsest ülekannet saapa ja suuskade vahel ning tehnilisemaid manöövreid.

Need Dalbello suusasaapad on varustatud polüuretaanist valmistatud kestaga, mis parandab teie kontrolli nii suurtel kui ka väikestel kiirustel. Sulle meeldib soe ja mugav vooder, mis mähib end kenasti ümber su jala. Parim osa on see, et istuvust saab kuumvormimise abil isikupärastada.

  • MyFit-süsteem on välja töötatud eelkujundatud anatoomiliste kontuuridega, et saavutada parim võimalik esimene sobivus, olles samas 100% kohandatav
  • Power cage'i konstruktsioon koos tugevdatud selgrooga maksimaalse jõuülekande saavutamiseks
  • Contour 4 Fit, mis kaardistab jala anatoomia täpse sobivuse saavutamiseks, ilma et oleks vaja kesta muuta
  • Need suusasaapad sobivad kõige paremini laiadele jalgadele

Pea meeles, et Alpi suusasaapad tuleb valida Mondopoint'i suuruse järgi. Vaadake meie suurusejuhendit, et valida õige suurus.

Mudeli spetsifikatsioonid

MudelJala laius (mm)
26.5102mm
27.5103.8mm
28.5105.6mm
29.5107.2mm
30.5109mm

Specifications

Flex:
120
Saapa laius:
Wide
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Kaal:
3832g
Kuumvormitav:
Yes
Boot Shell:
Polyurethane
Saapa omadused:
My Fit, Power Cage, Contour 4
Cuff alignment:
Yes

From same brand

Näita kõike

arvustused   (5)

Boots fit great, I have slightly wider feet, so these were a good choice for me. If you're purchasing from the states, keep in mind, customs can sometimes hold your stuff. I had to call FedEx to get them released (they didn't let me know I needed to). But after I finally got ahold of someone, I had my boots a few days later. Overall very good experience!
Christopher Forrest (Moses Lake)
11.01.2021
Hinnang: 5 5-st!
I order my ski boots and I very impressed with the way this guys handle business price - very attractive communication via email -excellent shipping time - excellent I made my order on feb 25 and it was delivered feb 28 from Denmark to New York USA in 3 days it is better than Amazon prime
Edward Rynkowski (Glen Cove)
10.03.2020
Hinnang: 5 5-st!
Kuva kõik 5 arvustused
SkatePro