Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu

Swath Boa Snowboard Boots

(3)
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

Burton Swath boa lumelauasaapad on suurepärased keskmise jäiga painduvusega all mountain saapad.

Nendel saabastel on dual Zone Boa - mitte ainult ei tee seda, et saapaid oleks lihtne Boa dial ratastega ideaalselt jalale keerata. Samuti teeb see tänu dual zone süsteemile palju täpsema mähkimise. See tähendab, et ühe kanali asemel, mida traadid läbivad, on neil saabastel kaks eraldi kanalit iga Boa dial ratta traadi jaoks. Nii on kerimine palju täpsem ja tihedam. Seetõttu on kontroll, tunnetus ja jõuülekanne paranenud.

Imprint 3 voodritel on palju suurepäraseid lahendusi, mis tagavad hea istuvuse, optimeeritud jõuülekande ja mõnusa mugavuse. Neil on hingav tehnoloogia, mis kasutab termiliselt aktiveeritud süsinikku, mis on sisse põimitud vooderisse - Burton nimetab seda tehnoloogiat Dryride Heat Cycle Lining. See kiirgab ja peegeldab kehasoojust, et hoida jalad soojemana, kuid samal ajal võimaldab niiskust väljuda.

Focus Cuff on rakendatud mugavuse ja kontrolli optimeerimiseks. Need tagavad, et teie jalad on hästi mähitud, et kanna hoidmine on hea ja teie vasikaid toetavad neopreenist venituspiirkonnad.

Nende keskmise painduvusega (Response: 5) all mountain ja backcountry lumelauasaabaste lõpetuseks saate mugavust ka Molded EVA jalapõhja ja Vibram välistalla kaudu, millel on suurepärane tagasilöök ja pehmendus.

Specifications

Flex:
Medium
Oskuste tase:
Beginner, Intermediate, Advanced
Riding Style:
All Mountain, Freeride
Kinnitused:
BOA
Sugu:
Man

From same brand

Näita kõike

arvustused   (3)

Eestikeelseid tooteülevaateid ei ole. Show reviews in other languages (3 reviews)

SkatePro