×
Menu

Emmit Ski socks

Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Tutvustame meie Infiknit™ eluaegset garantiid, mis on tunnistus püsivast kvaliteedist. Meie Infiknit™-tehnoloogia, mis on loodud täpselt, tagab, et need sokid ei rebene ega rebene kunagi - need on loodud kestma, kuid kui teie seiklused muutuvad turbo-nariks ja rebenevad, võite olla kindel, et me oleme teid kindlustanud.

ÜLE KALJU: Need sokid määratlevad uuesti katvuse, ulatudes otse põlvest allapoole, et ümbritseda kogu teie sääreosa. Minimalistlik disain tagab maksimaalse mõju.

MINIMALISTLIK KUJUNDUS: Meie kõige minimalistlikumad sokid on valmistatud nii, et need moodustavad sulevaikselt hingava barjääri teie jala ja kinga vahel, pakkudes võrratut mugavust ilma täiendava pehmenduseta.

MERIINOVILLA SEGU: Harmooniline segu 60% nailonist, 34% meriinovillast ja 6% elastaanist tagab täiusliku vastupidavuse, soojuse ja paindlikkuse sünergia.

PERFORMANCE MESH: Kogege Performance Mesh-tehnoloogiat, kus maksimaalne õhuvool ja hingavus muutuvad jaheda ja mugava sammu sünonüümiks.

ENGINEERED ANKLE PROTECTION: Hüvasti jalaharjutustega meie Engineered Ankle Protection, mis tagab, et teie jalad püsivad ärritusvabad kogu teie seikluste ajal.

CHANNELED AIR CUSHIONING: Hingake kergelt, kui liigute oma päeva jooksul tänu meie Channeled Air Cushioning'i pakutavale täiustatud õhuvoolule.

BOOT PROTECTION: Täiendage oma ronimist Boot Protectioniga, mis on strateegiliselt paigutatud pehmendus, mis kohandub teie iga liigutusega, tagades mugavuse ilma kompromissideta.

Parandage oma sokkide kogemust tehnoloogia, disaini ja kvaliteetsete materjalide seguga, kus vastupidavus ja minimalistlik esteetika kohtuvad, et saada sokk, mis peab vastu nii stiili kui ka jõudluse katsumusele.

Specifications

Materjal:
Merino Wool Blend
Sugu:
Man, Woman, Unisex

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro