×
Menu

Psycho Tech Hooded 6mm Chest Zip Winter Wetsuit

(17)
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

See also

Buy package

Description

Surfi nii, nagu sa seda mõtled - isegi Skandinaavia või Šoti külmades vetes

O'Neill Psycho Tech sarja kuuluv 6mm F.U.Z.E. väljaanne on mõeldud selleks, et pakkuda sulle täiuslikku segu soojusest ja paindlikkusest. See ülikond tilgub tehnoloogiatest, mis võimaldavad sul surfata nagu ilma ülikonnata, olles samas soe enamikes tingimustes.

See paks ja soe versioon on varustatud kapuutsiga ning on sinu parimaks kaaslaseks kõige külmemates tingimustes ja piirkondades surfates.

See ülikond on suurepärane valik innukatele surfaritele, kes ei taha teha kompromisse üheski punktis, kui asi puudutab nende ülikondi.

Omadused:

  • Käed/õlad/kõrvad/veerandid: Technobutter 3
    • Technobutter 3 materjal on O'Neilli eksklusiivne materjal, mis on üliveniv, sulgkerge neopreen, mis on ühendatud Envy vahtkummi südamikuga. Ülim materjal, mis tagab soojuse ja kogu päeva mugavuse.
  • Rind/selg: TechnoButter Air Firewall Smoothskin.
    • O'Neilli tootevalikus kõige arenenum isoleerivam neopreenitüüp. Kasutades lõksu jäänud õhku, on neil õnnestunud see tulemüürmaterjal tõeliselt soojaks muuta. See tehnoloogia tagab teile kiiresti kuivavad omadused ja tuulekindluse.
  • Pepu / reied: TechnoButter Firewall
    • Ülimalt kerge ja isoleeriv neopreenist kiht, millel on sisseehitatud vahtpolster, vetthülgav väline sileda naha kiht ja sisemine soojust säilitav kiht.
  • Fluidne õmbluskeevitus
    • See on 8 mm paksune silikoonipõhine uretaaniga tihendatud välispind, millel on kolmekordselt liimitud ja pimesi õmmeldud sisemine osa, mis tagab veekindla, vastupidava ja lõppkokkuvõttes paindliku tulemuse.
  • F.U.Z.E. sulgemine
    • F.U.Z.E. tähistab Front Upper Zip Entry. See on sarnane Z.E.N. süsteemiga, mis on konstrueeritud ainult rinna piirkonda. See süsteem hoiab teid turvaliselt ja kuivana, tundes end samal ajal lõdvalt.
  • 360° barjäär koos äravooluaukudega
    • See süsteem on osa F.U.Z.E. sulgemisest ja tagab teile täieliku loputuskaitse ning tänu äravooluaukudele olete kindel, et ülikond ei võta endasse liigset vett, mida te endaga kaasas kannate.

Specifications

Oskuste tase:
Advanced
Paksus:
6/4mm, Plus (+)
Aktiivsus:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfing, Windsurfing
Zip tüüp:
Chest Zip
Vee temperatuur:
< 41 °F
Kalipsod tüüp:
Fullsuit
Sugu:
Man
Year model:
21/22

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

arvustused   (17)

This is my second O'Neill Psycho Tech Hooded 6mm Chest Zip Winter Wetsuit, I believe it’s the best cold water wetsuit on the market for warmth and manoeuverability and had out lasted all my other suits cheers
WB BRUCE (FRED GLEN) ships painters (Fraserburgh)
15.03.2024
Hinnang: 5 5-st!
Warmest, most well-made and stretchiest wetsuit I've ever owned. I've now used this suit on four or five sessions in water between 40-45˚(F), 4-7˚ (C). My prior suit for winter was an Xcel Infinity 5/4, and the O'Neil 6/4+ is superior in every aspect. It is more flexible than the Xcel, and almost too warm at the higher end of the above temperatures, but this winter has been mild and I intend to use this when the water is even colder. Couldn't have made a better choice, and SkatePro was affordable with fast delivery to New York.
Stephen Shaheen (Rumson)
10.02.2020
Hinnang: 5 5-st!
Kuva kõik 17 arvustused
SkatePro