×
Menu

Dazzled 5/3mm Back Zip Womens Wetsuit

Hurry! Only 2 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

See also

Buy package

Description

Mystic Dazzled on hästi toimiv naiste ülikond, mis sobib suurepäraselt paljude erinevate veespordialade jaoks. Sellel on tagumine tõmblukk, mis teeb selle selga panemise väga lihtsaks. Veetemperatuuril 41-50 °F saate sellest 5/3 mm Mystic'i ujukast kõige rohkem kasu.

  • M-Flex 2.0 on ülipaindlik kõrgekvaliteediline neopreen, mis on venivam kui kunagi varem, ilma et see kahjustaks vastupidavust või soojust.
  • Fox Fleece sulgeb parema isolatsiooni tagamiseks õhku kangasse ja transpordib vee kehast eemale, samal ajal kui tunned täielikku liikumisvabadust
  • Fluid Seam Weld kasutab 8 mm laiust silikoonipõhist uretaani kolmekordselt liimitud ja pimesi õmmeldud õmbluste tihendamiseks, et tagada veekindlus, vastupidavus ja kõrge paindlikkus.
  • Melco teibiga tugevdatud õmblustugevdused on strateegiliselt paigutatud stressipunktide sisekülgedele, et suurendada õmbluste vastupidavust.
  • Aquabarrier on silikoonitrükk ülikonna krae piirkonnas, mis takistab vee tungimist rinnaku tõmblukuga neopreenist paneelide kaudu
  • Aquaflush kasutab perforeeritud neopreenist plaastreid sääre alumisel küljel, et tagada kogu vee äravool teie kostüümis väljapoole.

Specifications

Materjal:
M-Flex 2.0, Fox Fleece
Tikkimine:
Fluid Seam Weld, Waterproof Stretch Taping, Seam Reinforcements, Lining saver
Lisafunktsioonid:
Aquabarrier, Aquaflush
Oskuste tase:
Intermediate
Paksus:
5/3mm
Zip tüüp:
Back Zip
Vee temperatuur:
41-50 °F
Kalipsod tüüp:
Fullsuit
Sugu:
Woman
Year model:
22

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro