×
Menu

Flashbomb Fusion 5mm Hooded Zipless Wetsuit

Video
Video
Hurry! Only 2 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Rip Curl Flashbomb Fusion 5mm Hooded Zipless Wetsuit on suurepärane ülikond kõikvõimalike veespordialade jaoks. See ülikond pakub täiuslikku tasakaalu soojuse, paindlikkuse ja vastupidavuse vahel, mistõttu sobib see ideaalselt sellisteks tegevusteks nagu surfamine, wakeboarding, kitesurfing, windsurfing, SUP (Stand Up Paddling), veesuusatamine, foil winging ja palju muud.

5/4 mm paksus tagab suurepärase soojuse ja isolatsiooni isegi külma vee temperatuuril 41-50 °F. Vetsupääsuta sisenemissüsteem teeb ülikonda sisse ja välja mineku lihtsaks, samas kui hermeetilised mansetid ja E7 õmblused tagavad kindla ja mugava istuvuse. Sisemine võtmetasku pakub mugavat ja turvalist kohta võtmete hoidmiseks, kui olete vees.

Rip Curl Flashbomb Fusion 5mm Hooded Zipless Wetsuit on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on nii vastupidavad kui ka paindlikud, võimaldades täielikku liikumisulatust vees. Vesiülikonna stiilne disain ja julged värvid muudavad selle vees silmapaistvaks, ükskõik, milline on sinu valitud tegevus.

Specifications

Tikkimine:
Sealed Cuff, E7
Lisafunktsioonid:
Internal key pocket
Paksus:
5/4mm
Aktiivsus:
Wakeboarding, Kitesurfing, Windsurfing, SUP (Stand Up Paddling), Water Skiing, All-round, Foil Winging
Zip tüüp:
Zipless
Vee temperatuur:
41-50 °F
Kalipsod tüüp:
Hooded Fullsuit
Sugu:
Man
Year model:
23/24

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro