Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu

Tri-Skate Frame Set

(2)
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

From same brand

Description

Ground Controli poisid pakuvad agressiivsetele inline-rulluisutajatele võimalust nautida kiirelt voolavat sensatsiooni, mis on 3 rattaga rulluisutamine suurtel ratastel. Klassikaline raamkonstruktsioon, nagu seda on paljudel fitness-uiskudel, kuid UFS-ühilduvusega.

See võimaldab paigaldada Tri-Skate'i mis tahes agressiivse inline-saapa külge, mis kasutab UFS-süsteemi. See tri-rattaraam on siin saadaval kerge alumiiniumist versioonina ja valikus 110 või 125 mm rataste vahel.

Rattad on varustatud ABEC 9 laagritega, mis on kiired ja aitavad lisada selle tri-skate seadistuse kiirusaspekti. Rattad on 85A kõvadusega, mis annab suurepärase segu haardest ja kiirusest.

Märkus: 125 mm versioonil ulatuvad rattad veidi üle raami kõrguse. See muudab vajalikuks teatud saapatüüpide Soulist veidi materjali eemaldamise, et luua rattaalune.

Specifications

Ratta läbimõõt:
110mm, 125mm
Frame tüüp:
3-wheeled
Monteerimine:
UFS
Frame materjal:
Aluminum
Näita kõike

arvustused   (2)

Eine herrliche Frame. Man muss an den meisten Skates (ich habe sie unter einen ValoV13 und einem Razor Genesis11 gebaut) ein wenig Material wegnehmen, dank Rundbeitel recht einfach. Wenn sie eingeschliffen sind rollen sie auch recht schnell. Nach kurzer eingewöhnung cruist man recht schnell umher. Das einzigste Manko ist das man sich elektrostatisch auflädt beim fahren was zu einer kurzen Entladung führen kann.
Pascal G. (Köln)
21.03.2020
Hinnang: 5 5-st!
Wer Tri-Skate mag, wird die Frame/Wheel Kombination mögen. Hochwertig verarbeitet ist es allemal. Mir sind 110mm zwar ein wenig wackelig und werde mich künftig für 90er oder 100er entscheiden. Ansonsten gibt es aber an diesem Produkt nichts zu meckern.
Fabrizio Cusumano (Lahr/Schwarzwald)
12.11.2018
Hinnang: 4 5-st!
SkatePro