×
Menu

Corvus Freeride Skis

Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Suusad Black Crows Corvus Freeride suusad on enesekindlad ja stiilsed. Need unisex-suusad sobivad ideaalselt edasijõudnud suusatajatele, kes otsivad ergutavat freeride-kogemust. 142/107/120 mm profiili ja 107 mm vöökoha laiuse kombinatsioon tagab suurepärase stabiilsuse ja kontrolli, mis võimaldab teil hõlpsasti liikuda ka kõige keerulisematel maastikel.

Corvus Freeride suusad on valmistatud kerge, kuid vastupidava konstruktsiooniga, millel on süsiniku, titaani ja klaaskiu südamik. See konstruktsioon tagab võrratu tugevuse ja agility, tagades sujuva ja tundliku sõidu. Samuti on suuskadel Titanal Binding Platform ja ABS külgseinad, mis tagavad parema vastupidavuse ja jõuülekande, võimaldades teil ületada oma piire ja võtta vastu mis tahes suusaseiklus.

21 m raadiusega pakuvad need suusad suurepärast manööverdamisvõimet ja serva haardumist, mistõttu on need ideaalsed nii pikkade, laiahaardeliste pöörete kui ka kiirete, tehniliste manöövrite sooritamiseks. Olenemata sellest, kas oled kogenud suusataja või soovid oma oskusi parandada, Black Crows Corvus Freeride suusad on ideaalne valik unustamatu freeride-kogemuse saamiseks. Ole valmis vallutama mägesid ja määratlema oma suusaseiklusi uuesti nende erakordsete suuskadega.

Specifications

Year model:
23/24
Laius:
142/107/120
Vöökoha laius:
107mm
Parim kasutusviis:
Touring
Oskuste tase:
Advanced
Raadius:
21m
Kaal - pr. paar:
2000g
Põhimaterjal:
Carbon, Titanium, Fiberglass
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
Titanal Binding Platform, ABS sidewalls
Sugu:
Unisex

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro