×
Menu

Anima Birdie Freeride Skis

Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Ole valmis vallutama mägesid Black Crows Anima Birdie Freeride suuskadega, mis on parim kaaslane sinu off-piste seiklusteks!

Need suusad on mõeldud edasijõudnud naissuusatajatele ja on täis tipptasemel funktsioone, mis viivad su suusatamise kogemuse uutesse kõrgustesse. Mitmekülgse 115 mm laiusega Anima Birdie suusad tagavad täiusliku tasakaalu sügavale puudrile ujuvuse ja serva kontrolli vahel kõva pinnasega nõlvadel.

Need erakordsed suusad on valmistatud kõrgekvaliteedilisest materjalisegust, sealhulgas süsinikust, klaaskiust, kevlarist ja papplist, mille tulemuseks on uskumatult kerge, kuid vastupidav konstruktsioon. Süsinik ja kevlar tagavad erakordse tugevuse ja reageerimisvõime, samas kui pappelsüdamik tagab sujuva ja niiske sõidu ka kõige keerulisemates tingimustes.

Anima Birdie Freeride suuskadel on kaasaegne tipu ja sabakülje rocker-profiil, mis tagab vaevata hõljumise puudris ja parema manööverdamisvõime kitsastes kohtades. 19 m raadius võimaldab sujuvat ja kontrollitud pööret, mistõttu sobivad need suusad ideaalselt erinevate maastike läbimiseks, alates järskudest kurudest kuni avatud bowlideni.

Black Crows on need suusad hoolikalt konstrueerinud ABS-külgedega, mis tagab erakordse serva pidamise ja jõuülekande. See konstruktsioon tagab täpse kontrolli ja stabiilsuse ka jäistel nõlvadel.

Black Crows Anima Birdie Freeride suusad on tõeline pärl nõudlikele naissuusatajatele, kes otsivad ülimat kombinatsiooni jõudlusest, mitmekülgsusest ja stiilist. Need suusad ei ole mitte lihtsalt varustustükk, vaid värav lõpututesse seiklustesse ja unustamatutesse hetkedesse mägedes.

Specifications

Year model:
23/24
Laius:
144/115/134
Vöökoha laius:
115mm
Parim kasutusviis:
All Mountain, Touring
Oskuste tase:
Advanced
Raadius:
19m
Kaal - pr. paar:
2150g
Põhimaterjal:
Carbon, Fiberglass, Kevlar, Poplar
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
ABS sidewalls
Sugu:
Woman

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro