Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu
CCM

Tacks 9080 Ice Hockey Skates

(2)
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

CCMi 9080 saapad on uuendatud suurema anatoomilise istuvuse ja tugevama vastupidavusega. Veerandpakett on loodud 3D-plastse tehnoloogiaga, mis annab mängijale suurepärase lukustatud kanna tunnetuse ja kogu saapas kohandub palju paremini jala kumerustele. Saapas on tõeliselt kerge ja sellel on termovormitav südamik koos TotalDri materjalist valmistatud voodriga, mis tagab, et sisemine saapas jääb võimalikult kuivaks.

Pitside hammustustõrjega tegeleb 10 mm paksune tugevdatud keel, mis suurendab mugavust ja kaitset.

Alumine osa koosneb CCMi SpeedBlade 4.0 hoidikust koos SpeedBlade roostevabast terasest jooksjatega. Ühendage see jäiga kumeraga tugevdatud TPU välistallaga, millel on väljalaskesüsteem, mis soodustab tõhusamat energiaülekannet iga sammu kaudu, ja saite endale toredad uisud pikaajaliseks kasutamiseks.

Märkus: Soovitame alati lasta sellise kaliibriga uisud teritada oma kohalikul jäähokistaadionil või kohalikul spetsialistil.

Tuginedes meie kogemusele CCM-iga, oleme otsustanud loetleda uisud, mille suurused on vastavuses tegelike kingade suurustega. Seega, kui valite endale uue uisu, sobitage see lihtsalt oma praeguse kinga suurusega.

CCM kasutab omaenda ümberarvestustabelit ja on oma tootekarbid märgistanud oma "ELi suurustega". See tähendab, et karp ei vasta suure tõenäosusega teie valitud suurusele, mistõttu soovitame teil enne uiskude tagasi saatmist uiskusid proovida.

Specifications

Liner Omadused:
Built-in, Anatomically shaped
Vahetatav tera:
Yes
Saapa materjal:
Composite
Voodri materjal:
Microfiber
Boot / Shell tüüp:
Hard
Sulgemine:
Lacing
Kaal:
707g
Cuff:
High lateral support
Välispõhi:
Composite exhaust
Tera materjal:
Stainless steel
Tera teritamine:
Not required
Toepick:
No

From same brand

Näita kõike

arvustused   (2)

Eestikeelseid tooteülevaateid ei ole. Show reviews in other languages (2 reviews)

SkatePro