×
Menu

Atomic Classic Junior Cross Country Ski Package

Description

Atomic Classic Junior murdmaasuusapakett on suurepärane võimalus alustada oma lapse murdmaasuusatamisega. See pakett sisaldab kõike, mida teie laps vajab, et rajale minna, sealhulgas:

  • Atomic Classic murdmaasuusad: Need suusad on mõeldud spetsiaalselt juunioride suusatajatele ning pakuvad suurepärast tasakaalu jõudluse ja vastupidavuse vahel. Need on valmistatud kerge südamikuga, mis muudab nende manööverdamise lihtsaks, ning neil on vastupidav alus, mis peab vastu aastatepikkuses kasutuses.
  • Atomic sidemed: Need sidemed ühilduvad Atomic Classic Cross Country suuskadega ning pakuvad turvalist ja mugavat istuvust. Samuti on neid lihtne reguleerida, nii et saate oma lapsele sobivaima.

Võite lisada oma paketti ka järgmised esemed:

  • Atomic Cross Country suusasaapad: Need saapad on mõeldud pakkuma mugavust ja tuge noorematele suusatajatele.
  • Kindad või kindad: Hea paar kindaid või labakindaid on hädavajalik, et hoida lapse käed rajal soojana. Pakume erinevaid kindaid ja labakindaid, mis sobivad suurepäraselt murdmaasuusatamiseks ning on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis hoiavad teie lapse käed soojana ja kuivana.
  • SkatePro suusakott murdmaasuusadele: Suusakott on suurepärane võimalus kaitsta oma suuski kahjustuste eest, kui te neid ei kasuta. Pakume erinevaid suusakotte, mis on mõeldud murdmaasuusadele ja mis on kõik valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis kestavad aastaid.

Atomic Classic Junior murdmaasuusapakett on ideaalne viis, kuidas alustada oma lapse murdmaasuusatamisega. Kuna kõik vajalik on ühes paketis, võite olla kindel, et neil on kõik vajalik, et rajal lõbusalt aega veeta.

Näita kõike

SkatePro