×
Menu

Swix Ski Wax and Maintenance Package

Description

Meie Swixi suusavaha ja hoolduspakett pakub kõike, mida vajate oma murdmaasuusade vahatamiseks, hooldamiseks ja häälestamiseks, ja seda kõike ühes kohas. Hüvasti eraldi ostmisega ja saate kõik vajaliku soodsama hinnaga võrreldes üksikostudega.

Pakett sisaldab järgmist:

  • Swix V20 Green Hard Kick Wax: See kõva löögivaha on mõeldud külma ja lumise ilma jaoks ning annab suurepärase haardumise ja löögi uisutamisel või astumisel.
  • Swix Glide Wax: Suurendage oma suuskade kiirust ja jõudlust meie vastupidava liugusvahaga, mis on koostatud hõõrdumise vähendamiseks ja takistuse vähendamiseks.
  • Swix murdmaasuusatööriistad ja suusahooldusvahendid: Võtke oma suusahooldusrutiin täielikult kontrolli alla! Siit saate valida kõik vajalikud tööriistad, sealhulgas vahatriikraua, haardekatte, varuketta, libisemisvaha puhastusvahendi või harja.
  • SkatePro murdmaasuusakott: Hoidke oma suusad ja vahatusvahendid korrastatult ja kaitstult meie vastupidava ja mahuka murdmaasuusakotiga.

Swixi suusavaha- ja hoolduspaketiga on teil kõik vajalik, et hoida oma murdmaasuusad parimas korras ja säilitada sujuv ja nauditav suusatamine. Valige mugavus, kokkuhoid ja optimaalne suusatamine - kõik ühes pakendis.

Näita kõike

SkatePro