×
Menu
K2

F.I.T Pro Ice Skates

Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

See also

Buy package

Description

Tutvustame uuendatud K2 F.I.T. Ice Pro, mis on suurepärane valik, mis sobib kõigile uisutajatele kõigil oskuste tasemetel. Tõsta oma uisutamiskogemust täiusliku mugavuse ja jõudluse kombinatsiooniga. Uuenduslik Original SoftBoot® tehnoloogia, mida täiendab Stability Plus Cuff, tagab luksusliku tunde ja kestva mugavuse, pakkudes samas enesekindlust tekitavat tuge.

Sukeldu F.I.T. Ice Pro ainulaadsesse võlu, mis on disainitud tipptasemel funktsioonidega. Võta omaks soojus ja kuivus, mida pakuvad Thinsulate™-isolatsioon ja vetthülgavad materjalid, muutes selle uisukinga oma valikuks pikemateks tundideks jääl. See fännide lemmiksaapa tehnoloogia tagab hubase istuvuse, mis peab vastu.

Jätke hüvasti traditsiooniliste nööpimisprobleemidega täiustatud Speed Lacing System'i abil, mis viib teie nööpimise ja sobivuse kogemuse enneolematult kõrgele. Libistage hõlpsasti uiskude sisse ja välja, tagades samal ajal täpse, kohandatud istuvuse kindlalt. F.I.T. Ice Pro tagab, et teie tähelepanu jääb pigem uisutamise rõõmule kui varustuse keerukusele.

Paketti täiendavad Injection lukustatud eeltäiustatud roostevabast terasest terad, mis lisavad teie esinemisele professionaalse puudutuse. Libisege ja särge nagu proff, olles kindel, et teie uisud on varustatud tipptasemel materjalide ja funktsioonidega. Tõsta oma uisutamist F.I.T. Ice Proga - kus mugavus, stiil ja jõudlus saavad sujuvalt kokku.

Specifications

Boot / Shell tüüp:
Soft
Saapa materjal:
Plastic
Liner Omadused:
Water repellent
Voodri materjal:
Thinsulate
Sulgemine:
Micro-adjustment buckle, Velcro
Cuff:
Stable
Tera materjal:
Stainless steel

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro