Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu

Killer Plates

(2)
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

Roll-Line Killer plaadid rulluisudele on ületamatu valik, kui soovid oma derbiplaate uuendada kerge ja väga manööverdamisvõimelise seadistuse jaoks. Alus on valmistatud spetsiaalsest kergest alumiiniumisulamist ja veermikud on valmistatud terasest. Kogu konstruktsioon põhineb risttugistruktuuril, mis tagab suurepärase struktuurilise jäikuse, hoides samal ajal kaalu minimaalsena.

Veoautod on erineva nurga all, et parandada paari punkti. Esitelje suurem kalle võimaldab uisutajal kergemini ja väiksema survega pöördeid alustada. Tagumise telje väiksem kalle parandab stabiilsust ja tsentreerimist pöörete ajal.

Killer plaadid kasutavad Roll-Line'i enda suurepärast pehmendust. See seadistus tuleb tehasest keskmise kõvadusega.

Klõpsuga toimuva reguleerimissüsteemiga pole kunagi varem olnud lihtsam tagada oma plaatide ühtlast pinget. Pingutage mutrit, kuni kuulete selget klõpsatust. Seejärel lihtsalt loendage kuuldud klõpsude arvu, kuni veoautod istuvad just sinna, kuhu soovite - seejärel lihtsalt korrake seda teise plaadi puhul, et tulemus oleks ühtlane. Tagurpidi sõites on soovitatav tagumise veoauto mutrid ühe klõpsu võrra lõdvemaks pingutada kui eesmine veoauto.

Plaadid tulevad koos Ambra Super Professional varbakinnitajaga. See on valmistatud looduslikust kummist ja ei jäta jälgi põrandale. Lisaks tagab loodusliku kummi kasutamine ülima haardumise kiirete suunamuutuste või kiirete peatumiste puhul.

Sellel versioonil on 8 mm teljed ja see kasutab metrilist keermestust varbakinnitustes.

Kõik seadistamiseks vajalikud tööriistad on kaasas kenas väikeses tööriistakotis.

Compatible parts

Leidke ühilduvad tooted Roll-Line Killer Plates:

Compatible parts
Näita kõike

arvustused   (2)

Received my plates and wheels in record time considering they were shipped from overseas. Packaging and quality were great! Would highly recommend!
Jamie K. (Holts Summit)
08.10.2018
Hinnang: 5 5-st!
Amazing plates and can't beat this price with the hook and skate packages. As great as top of the line artistic plates for fast and quick transitions, turns, one footed three turns, spins, backward and forward skating. I have never skated on other derby plates though aside from a crappy stock nylon so have no comparison. But have skated on roll line dance and atlas figure plates and the killer is on par with the toll line dance. Lightweight and top of the line with easy click adjustment for tighter or looser adjustment. Roll line Plates tools also provided by roll line and Skatepro.
Sara E. O. H. (BALTIMORE)
14.10.2017
Hinnang: 5 5-st!
SkatePro