Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu

Derby Jump Black Quad Roller skates

(18)
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

Need Chaya pargirulluisud on kõrgekvaliteedilised quad-rulluisud, mis sisaldavad palju tehnoloogiaid, mida Chaya on täiustanud oma armastuse tõttu rulluisutamises.

Jump rulluisu saabas on kõrgelt lõigatud nahk/PU-kattega saapas, mille sisemine osa on võrk. Disain on tugevalt inspireeritud tossude disainist ja vahtpolsterdatud saapas on mugav pikema aja jooksul kanda. Pitsid on tehtud nii, et saapad istuvad kenasti ja tihedalt ümber jala, mis parandab kontrolli.

Nende rulluiskude plaadid on Chayas Shari plaadid. Need on valmistatud nailoni ja klaaskiu segust, mis tagab tugeva ja kerge plaadi. Koos 20° alumiiniumist valatud veoautode ja Jelly Interlocki padjadega saad väga manööverdamisvõimelise neljarulluisu, mida on lõbus uisutada ja lihtne juhtida.

Octo Paseo rattad on pehme ja haarduva 78A duromeetriaga. Ja koos Wicked ABEC7 laagritega saad tõeliselt kena seadistuse. Pane tähele, et kui kavatsed neid uiske kasutada ainult siseruumides toimuvaks derbiks, siis võiksid soetada kõvemad rattad, mis sobivad selleks paremini. Controller toe stopid muudavad suuna muutmise ja peatumise imelihtne.

Neid uiske võib kasutada ka tavaliseks treeninguks uisutamiseks õues. Kuid ideaaljuhul tuleks neid kasutada parkides ja vertsidel, kus nad tõesti avavad oma täieliku potentsiaali. Kuna saapa pahkluu pikkus on keskelt lõigatud, sobivad need ideaalselt ka rulluisutamise algajatele (selleks võib siiski vaja minna kõvemaid siserattaid).

Compatible parts

Leidke ühilduvad tooted Chaya Derby Jump Black Quad Roller skates:

Compatible parts

Specifications

Plaadi materjal:
Fiber glass, Plastic, Composite

From same brand

Näita kõike

arvustused   (18)

These are a great pair of Rollerskates. They are very comfortable, fast, lightweight and have a unique look. I was very impressed with these skates as well as the friendly help and advice from skatepro..
Aaron Nemorin (LONDON)
04.09.2018
Hinnang: 4 5-st!
I am really loving these skates so far! The boot is very comfortable, and the whole skate is very light. They do run a little small compare to other brands of skates. I have worn a 7 in other skates, but an 8 fits well for these. Overall very happy with my purchase, although I do wish they came with a smaller, harder wheel since they are designed for park use.
Chloe Schmolesky (Fort Collins)
14.05.2018
Hinnang: 5 5-st!
As a new skater, these skates are amazing. Incredibly comfortable, lightweight, and look great. The stock wheels and bearings are awesome, I don't feel the need to replace immediately like with other stock components. Absolutely in love with them.
Sarah S. (Minneapolis)
01.03.2018
Hinnang: 5 5-st!
Great skates for its price range.
Lucile Kosby (Kingston Upon Thames)
16.06.2017
Hinnang: 5 5-st!
Kuva kõik 18 arvustused
SkatePro