Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu

Topaz Roller Derby Skates

(2)
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

Chaya tootesarja Derby spetsialiseeritud neljarajaliste uiskude keskmisest veidi kõrgemal on need Topaz uisud. Need pakuvad suurepärast platvormi, mis aitab teil edasi arendada oma oskusi, ilma et see oleks panga jaoks liiga kulukas. Ja lahe on see, et kui otsustate, et Roller Derby on teie jaoks, saate alati uuendada plaati, rattaid ja muid osi, et saada isikupärasem stiil ja paremad osad.

Saapas on kujundatud tossu madala profiiliga ja kaetud polüuretaani nanonahaga, mis on nii pehme käega kui ka vastupidav kulumise vastu, mis tekib näiteks kokkupuutel Derby väljaku põrandaga või teiste derbimängijatega. Poron/EVA-polster on ülipehme ja mugav ning võimaldab sul uisutada terve päeva ilma vähese või üldse mitte ebamugavustundega. Ja et parandada sobivust, on Chaya teinud saapad ja vooderduse täielikult kuumvormitavaks, nii et saate teise naha sobivuse. See on optimaalse manööverdamisvõimaluse tagamiseks madalalt lõigatud.

Topazi puhul on Chaya valinud oma Zena plaadid. Ülimalt vastupidavad, madala kaaluga ja ühilduvad ka Chaya ainulaadse Dual Center Mounting'iga, mis võimaldab teil saapa nurga all oma konkreetsele sõidustiilile plaadi peal. Power toe süsteem annab teile rohkem jõudu, kiirust ja kontrolli ning hoiab teie lihastes kerget eelpinget, mis võimaldab teil kiiresti reageerida ja suunda vahetada.

Veermikud on valmistatud alumiiniumist ja nende nurk on 20º.

Octo Edge'i rattad on laiad ja haarduvad ning on 92A duromeetriaga.

Chaya Cherry Bomb toe-stopper annab sulle lisakontrolli ja manööverdamisvõime. Poolpehmed Jelly Interlock puksid loovad peene tasakaalu mugavuse ja kontrolli vahel. Wicked ABEC7 laagrid tagavad vaevata veeremiskiiruse.

Specifications

Plaadi materjal:
Aluminum

From same brand

Näita kõike

arvustused   (2)

Eestikeelseid tooteülevaateid ei ole. Show reviews in other languages (2 reviews)

SkatePro