×
Menu

Dragon Formula V4 Skateboard Wheels 4-Pack

Hurry! This item is selling fast
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

See also

Buy package

Description

Powell Peralta Skateboards on tuntud nimi rulatamise maailmas, mis on tuntud oma erakordse käsitööoskuse ja vankumatu pühendumise poolest piiride avardamisele.

Dragon Formula V4 rula rattad, mis on parim näide nende pühendumisest kvaliteedile, on ratturitele kohustuslik. Need rattad on valmistatud esmaklassilisest uretaanist, pakkudes optimaalset segu vastupidavusest ja jõudlusest.

Need rattad kõvadusastmega 93A sobivad ideaalselt nii tänava- kui ka pargirulluisutamiseks, saavutades täiusliku tasakaalu sujuvuse ja kontrolli vahel. Lase oma oskused vabaks, kui võid hõlpsasti toime tulla erinevatel maastikel, alates karedast kõnniteest kuni sileda betoonini.

See komplekt tuleb koos nelja rattaga, mis annab sinu rula-lauale tervikliku uuenduse. Tänu Powell Peralta tähelepanelikkusele detailidele tagavad need rattad sujuva ja tundliku sõidu, parandades teie üldist rulatamise kogemust.

Võta omaks Powell Peralta rulaoskate pärand ja käsitööoskused ning vabasta oma täielik potentsiaal neljal rattal. Dragon Formula V4 rula rattad ootavad sind, valmis süttima sinu rulluisutamisrada suurematesse kõrgustesse.

Specifications

Ratta läbimõõt:
54mm
Ratta laius:
34mm
Laagrid:
Not included
Ratta kõvadus:
93A
Ratta materjal:
Premium Urethane
Rattad pakendi kohta:
4
Spacers:
Not included

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro