×
Menu
YOW

x Pyzel Shadow Surfskate

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Tutvustame YOW x Pyzel Shadow Surfskate'i: Kogege surfamise põnevust maal!

Tõsta oma surfitreeninguid ja koge autentset surfamise tunnetust kindlal pinnal erakordse YOW x Pyzel Shadow Surfskate'iga. See täielik surfskate ühendab Your Own Wave Surfskate'i ja legendaarse surfilaudade kujundaja Pyzel'i teadmised, et pakkuda võrratut carving-kogemust.

Kvaliteetsest vahtrast valmistatud YOW x Pyzel Shadow on erakordselt vastupidav ja paindlik, tagades sujuva ja tundliku sõidu. Mõõtmetega 33,5" (85,1cm) pikk ja 9,85" (25cm) lai, pakub see surfskate piisavalt stabiilsust ja kontrolli, võimaldades samas dünaamilisi carving manöövreid.

YOW x Pyzel Shadow on varustatud 17" (43,2 cm) pikkuse teljevahega ja pakub optimaalset tasakaalu stabiilsuse ja manööverdamisvõime vahel, mistõttu sobib see ideaalselt nii algajatele kui ka kogenud surfskate'i harrastajatele. 5,43" pikkune nina ja 6,73" pikkune saba annavad just õige kontrolli ja popi carvinguks ja trikkide sooritamiseks.

See surfskate on varustatud 66 mm ratastega, mis tagavad sujuva ja haarduva sõidu, võimaldades sul hõlpsasti carve'i ja flow'd. Ümberpööratud kingpin ja pööratavad hanger-truckid pakuvad erakordseid carvinguvõimalusi, mis võimaldavad jäljendada lainelaua surfamise tunnet.

Specifications

Deck materjal:
Maple
Teljevahe:
17" (43.2cm)
Nose pikkus:
5.43"
Saba pikkus:
6.73"
Deck pikkus:
33.5" (85.1cm)
Deck laius:
9.85" (25cm)
Deck omadused:
Kicktail
Ratta läbimõõt:
66mm
Trukid tüüp:
Inverted kingpin, Reversible hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro