×
Menu
YOW

Waikiki Classic Series Surfskate

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Avasta YOW Waikiki Classic Series Surfskate, mis on täiuslik kombinatsioon stiilist ja jõudlusest. See Your Own Wave Surfskates'i täielik surfskate pakub võrratut surfikogemust maal.

Waikiki Classic Series Surfskate'il on muljetavaldav vahtrapuust tekk, mis pakub nii vastupidavust kui ka paindlikkust, mis tagab täiustatud sõiduelamuse. Suurepärase 40-tollise teki pikkuse ja 10-tollise laiusega pakub see surfskate piisavalt ruumi ja stabiilsust. 26-tolline teljevahe lisab stabiilsust, hõlbustades samal ajal sujuvat carvingut.

66 mm ratastega varustatud YOW Waikiki Classic Series Surfskate tagab sujuva veeremise ja suurepärase veojõu, mis võimaldab teil hõlpsasti toime tulla mis tahes maastikul. Ümberpööratud kingpin-veokid koos standardse riputusega ja carvinguvõimalustega tagavad erakordse reageerimisvõime ja kontrolli, mis võimaldab jäljendada lainetel surfamise tunnet.

Kicktailiga disainitud surfskate pakub täiendavat mitmekülgsust, mis võimaldab teil hõlpsasti sooritada erinevaid trikke ja manöövreid. Olenemata sellest, kas oled hooajavälise treeningu jaoks kogenud surfar või lainete järele igatsev maismaaharrastaja, on YOW Waikiki Classic Series Surfskate parim sõit carvinguks, kruiisimiseks ja surfskate'i maailma avastamiseks.

Specifications

Deck materjal:
Maple
Teljevahe:
26" (66cm)
Nose pikkus:
4.23"
Saba pikkus:
5"
Deck pikkus:
40" (101.6cm)
Deck laius:
10" (25.5cm)
Deck omadused:
Kicktail
Ratta läbimõõt:
66mm
Trukid tüüp:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro