×
Menu
Now

Rebel Womens Snowboard Bindings

Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

See also

Buy package

Description

Now Rebel on suure jõudlusega naiste lumelaua side, mis pakub keskmise painduvuse kõikidel maastikel sõitmiseks. Sellel on Flushcup tehnoloogia, mis võimaldab ratturitel reguleerida ettepoole kaldumist ja kõrgsuunalist pöörlemist lennult, ilma tööriistadeta. SkateTech tagab täpse ja tundliku tunnetuse laual, samal ajal kui Channel Mount System pakub ühilduvust kõigi peamiste lumelaua kinnitussüsteemidega.

Rebel on suurepärane valik keskastme ja edasijõudnute jaoks, kes otsivad kvaliteetset sidet, mis pakub mitmekülgsust ja mugavust kogu mäestikus. Keskmine flex on ideaalne ratturitele, kes soovivad tundlikku sidet, mis võimaldab siiski mõningast andestust. Rihmavaba disaini tõttu on Rebelisse lihtne sisse ja välja minna ning 100% tööriistavaba reguleerimissüsteem muudab sobivuse kohandamise lihtsaks.

Tänu oma jõudluse, mugavuse ja mitmekülgsuse kombinatsioonile on Now Rebel parim valik naistele, kes soovivad oma sõitu uuele tasemele viia. Ära jäta kasutamata oma võimalust omada seda hämmastavat sidet! Telli oma Now Rebel naiste lumelauaside juba täna.

Specifications

Flex:
Medium
Lisafunktsioonid:
100% Tool-Less Adjustments, Flushcup Technology, Highcup Compatibility, SkateTech
Sidemete süsteem:
Strap in
Paigaldussüsteem:
Standard (4x4), Channels
Oskuste tase:
Intermediate
Riding Style:
Freestyle
Sugu:
Woman
Year model:
23/24

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro