Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu

MyFit Dual Fit Crown Liner

(9)
Video
Video
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

MyFit Dual Fit Crown rulluiskude vooder on MyFiti kõige tehnoloogiliselt arenenum vooder. Mitte ainult lahendused iseenesest ei ole arenenud, vaid ka materjalid, mida on kasutatud nende imede loomiseks. Näiteks 3D-lateksist mäluvaht tuletab meelde oma algset asendit. See tähendab, et vaht surub näiteks raske maandumise ajal kokku - kuid taastab kiiresti oma algse asendi, tagades mugava ja mugava istuvuse, mida te selliselt voodrilt ootate.

Dual Fit on tagatud ainulaadse neopreenist tükiga, mis on paigaldatud esiosale. Seda saab reguleerida ja see võimaldab teil vajadusel ka seda väiksemaks muuta.

Crown vooder on kõige optimaalsem viis tagada kõige mugavam ja püsivam istuvus. Reguleeritav flex & control pael võimaldab teil optimeerida voodrit nii, et see sobiks kõige paremini teie isikliku uisustiiliga.

Kuna Dual Fit vooder on pahkluu/vasika piirkonnas üsna paks, soovitame seda kasutada ainult koos uiskudega, millel on lai kest või mida on varem kasutatud paksude voodritega.

Selleks, et tagada igale kasutajale sobivus - Powerslide on teinud vooderist soojusvormitava. Kliki siia, et näha üksikasjalikku kirjeldust, kuidas voodrit vormida.

From same brand

Näita kõike

arvustused   (9)

Great liner, excellent shipping. I would buy from this company again.
Michael Miller (Cleveland)
25.08.2020
Hinnang: 5 5-st!
Amazing very adjustable from thick firm to nice and loose or in the middle, it has a plastic insert on the tongue that helps make it super firm and tight, without this it's very forgiving. I rate them for comfort and support very nice liners!
billy webb (Warminster)
11.06.2019
Hinnang: 5 5-st!
Kuva kõik 9 arvustused
SkatePro