×
Menu

Formula 95 W Ski Boots

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Head Formula 95 on naistele mõeldud hästi toimiv suusasaapad algajatele ja edasijõudnutele. Kui soovite mugavat ja andestavat saapa, mis tagab suusatamise sujuvat kulgemist, peaks teie valik olema 95, 100 kuni 105 flexiga saapas. Kui olete aga otsustanud sellest mudelist maksimumi saada, võivad need suusasaapad olla siiski see, mida olete otsinud, kui soovite mängulist sõidustiili koos suurema reageerimisvõimega.

Need Head suusasaapad on varustatud polüuretaanist valmistatud kestaga, mis parandab teie kontrolli nii suurtel kui ka väikestel kiirustel. Sulle meeldib soe ja mugav vooder, mis mähib end kenasti ümber su jala. Parim osa on see, et istuvust saab kuumvormimise abil isikupärastada. Soe Primaloft-isolatsioon on valmistatud hingavast materjalist, mis muudab saapad sobivaks kogu päeva suusatamiseks.

  • Liquid Fit vooder tähendab, et volitatud edasimüüja saab süstida spetsiaalset vedelikku kanna ja pahkluu piirkonda, et suurendada mugavust, paindlikkust ja jõudlust
  • Form Fit-tehnoloogia võimaldab teil kohandada kestat, et tagada täiuslik sobivus tasakaalu, kontrolli ja suurepärast mugavust.
  • Mikroreguleeritavad pandlad võimaldavad teil saapa istuvust peenhäälestada

Pea meeles, et suusasaapad tuleb valida Mondopoint'i suuruse järgi. Vaadake meie suurusejuhendit, et valida õige suurus.

Specifications

Parim kasutusviis:
Piste
Year model:
22/23
Flex:
95, 100, 105
Jala laius (mm):
100mm
Saapa laius:
Regular
Oskuste tase:
Beginner, Intermediate
Saapa tüüp:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Sidumise ühilduvus:
GripWalk Binding
Kuumvormitav:
Yes
Boot Shell:
Polyurethane
Voodri materjal:
Primaloft
Saapa omadused:
Form Fit, Micro Buckles
Liner Omadused:
Liquid Fit

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro