Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu

Soul 7 HD 18/19 Freeride Skis

(1)
Video
Video
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

Soul 7 on suurepärased freeride-suusad keskastme kuni edasijõudnud suusatajatele, kes armastavad seda lainetavat, pühkivat tunnet, mida sügav puudrilumi võib suusatamisel tekitada.

Lai küljepikkus 106 mm laiusega vöökohal on suunatud peamiselt sügavale lumele, kuid viskab ka veidi rohkem mitmekülgsust võrreldes suure vennaga Super 7. Saate teha ka mõned lõbusad sessioonid kõvakattega kuurordiradadel.

Need Rossignoli suusad on varustatud kõrgekvaliteediliste tehniliste Air Tip'ide, külgmiste külgede ja süsinikusulamist matriitsiga. See kombinatsioon teeb kerge konstruktsiooni, mis paneb sind unustama kõik muu kui suurepärased ajad lumel.

Air Tip 2.0 muudab hõljumise veelgi paremaks, manööverdusvõimelisemaks ja kergemaks. Süsinikusulamist maatriks lisab jõudu, stabiilsust ja haarduvust. See on süsiniku ja basalti kootud, mis pakub ka dünaamilist sõitu ja vibratsioonide summutamist.

Nende ilusate Soul 7 suuskade lõpetuseks on nad ehitatud ka külgmiste külgede, powder turn rocker'i ja traditsioonilise camber'iga. Kokkuvõttes pakett, mida sa armastad oma järgmisteks päevadeks pow powis.

Sobib 80% ulatuses off-piste ja 20% ulatuses on-piste jaoks.

Sidumine: Ei kuulu komplekti

Märkus: Kui ostate meilt nii suusad kui ka sidemed, paigaldame teie sidemed tasuta. Kui soovite, et me paigaldaksime ja reguleeriksime sidemed, siis palun sisestage teave kassas.

Specifications

Laius:
136/106/126
Vöökoha laius:
106mm
Parim kasutusviis:
Freeride
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Raadius:
18m
Kaal - pr. paar:
3800g
Põhimaterjal:
Carbon, Basalt, Paulownia
Profiil:
Camber, Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Not included

From same brand

Näita kõike

arvustused   (1)

Great place to buy ski equipment
Eduard Roytman (Newton)
02.01.2019
Hinnang: 5 5-st!
SkatePro