Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu
CCM

Ribcor 64K Senior Ice Hockey Skates

(3)
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

Ribcor seeria on alati olnud mõeldud pühendunud hokimängijatele, kes ootavad oma varustustelt parimat. Ribcor 64K ei ole erandiks. Tänu tugevale keskendumisele sammu optimeerivatele omadustele ja CCMi hokimeeskonna suurele kogemusele saad kindlasti uisud, mis vastavad iga taseme mängija nõudmistele. Peamine omadus on Ribcor veerand, mis tagab täiustatud ettepoole painduvuse ja vastupidavuse.

Ribcor 64K jäähokijuiskude keel on kaheosaline kõrge tihedusega vildist konstruktsioon, mis pakub suurepärast mugavust ja istuvust. Välisjalg on valmistatud süstitud plastikust ja on ventileeritud, et saapas oleks kergem ja suure õhuvooluga.

CCMi anatoomiline jalapõhi tagab, et saad iga kord oma jõuülekannetest parima tulemuse.

Tänu SpeedBlade 4.0 hoidiku kasutamisele saad veelgi paremini häälestatud jõuülekande. See hoidik annab ka väga agressiivse ja tiheda pöörlemisraadiuse.

Märkus: Tuginedes meie kogemusele CCM-iga, oleme otsustanud loetleda uiskude suurused, mis on vastavuses tegelike kingade suurustega. Seega, kui valite endale uue uisu, sobitage see lihtsalt oma praeguse kinga suurusega.

CCM kasutab omaenda ümberarvestustabelit ja on oma tootekarbid märgistanud oma "ELi suurustega". See tähendab, et karp ei vasta suure tõenäosusega teie valitud suurusele, mistõttu soovitame teil enne uiskude tagasi saatmist uiskusid proovida.

Specifications

Liner Omadused:
Ventilated, Anatomically shaped, Lace bite protection, Felt tongue
Vahetatav tera:
Yes
Saapa materjal:
Composite
Voodri materjal:
Microfiber
Boot / Shell tüüp:
Hard
Sulgemine:
Lacing
Kvartalipakett:
Tech mesh
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Välispõhi:
Composite exhaust
Tera materjal:
Stainless steel
Tera teritamine:
Factory sharpened
Toepick:
No

From same brand

Näita kõike

arvustused   (3)

These Ice Hockey Boots are, perfect fit, very comfortable and light weight. They were delivered in a very short time with no issues. I also had them sharpened as additional and the edges were perfect when I took to the ice. I would definitely recommend this supplier to anyone interested in purchasing a high quality pair of Ice Hockey Boots.
caroline Jones (Solihull)
03.01.2019
Hinnang: 5 5-st!
Kuva kõik 3 arvustused
SkatePro