×
Menu

Rossignol Skate Cross Country Package

Description

See on meie eksklusiivne Rossignol Skate Cross Country pakett. See kohandatav pakett pakub sulle vabadust kureerida oma täiuslik murdmaasuusatamise ansambel, mis on kohandatud vastavalt sinu eelistustele ja oskuste tasemele.

Valige meie tipptasemel Rossignol suusad ja sidemed, mis on tuntud oma erakordse jõudluse ja elegantse disaini poolest. Tõsta oma suusakogemust veelgi, lisades mugavad murdmaasuusasaapad, mis hoiavad su jalad soojana ja toetavad kogu päeva.

Parandage oma kontrolli ja tasakaalu meie hoolikalt valmistatud murdmaasuusakepidega, mis on saadaval erinevates pikkustes, et sobida teie pikkusele ja suusastiilile. Hoidke oma käed hubasena ja ilmastiku eest kaitstuna meie stiilsete ja funktsionaalsete suusakinnaste või -kinnastega.

Tagage oma väärtusliku vara turvaline transport ja hoiustamine meie vastupidava ja mahuka murdmaasuusakotiga, mis on mõeldud suuskade, kepide ja muu varustuse jaoks. Täiendage oma talvist komplekti meie ülipehme ja isoleeriva kaelasoojendajaga, mis hoiab teid mugavalt ka kõige külmemates tingimustes.

Miks peaksite leppima üksikute osadega, kui saate nautida meie Rossignol Skate Cross Country paketi eeliseid? Sa mitte ainult ei säästa raha võrreldes iga eseme eraldi ostmisega, vaid naudid ka seda, et kõik vajalik on ühes mugavas pakendis.

Näita kõike

SkatePro