Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu

Overland Complete Longboard

Video
Video
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

Overland loodi tänu paljudele läbirääkimistele Loaded Ambassadors'iga. Paljud neist otsisid lauda, mis aitaks neil oma sõidustiili palju paremini segada, kasutades ainult ühte longboardi.

See on varustatud tekiga, mis on segu kahest Loaded'i tekist. Kanthaka ja Tesseract. Kui Kanthaka on tehnilisem freeride ja street trikkide laud, siis Tesseract on paljude jaoks downhilli relv. Kuid Loaded ja meeskond tahtsid tabada magusat punkti täpselt nende vahel ja Overland on selle tulemus.

Overland on tõeline Šveitsi armee nuga longboardingu ja rula kombineeritud. See näeb sind freeride'ile ja libisemisele mugava jalalukuga konkavikujul, samas kui vana kooli suunav basseinikuju teeb väga nauditavaks sõidu ümber kohaliku skatepargi ja kausi.

See longboard on valmistatud vertikaalselt lamineeritud bambusekihist, mis tagab mõnevõrra jäiga flexi. See kiht on lamineeritud kahe kolmekihilise klaaskiu kihi vahele ja viimistletud alumisel küljel termoplastilise uretaani kihiga, mis on madala hõõrdumisega, mis teeb Overlandist suurepärase asja, millega saab rööbastel ringi liugelda. Lisaks sellele summutab see alumine kiht ka vibratsiooni.

Specifications

Deck laius:
9.5" (24.1cm)
Deck pikkus:
37" (94cm)
Teljevahe:
21.25" (54cm)
Deck materjal:
Bamboo, 5-ply
Täiendavad materjalid:
Epoxy, Fiberglass, 3-ply
Deck omadused:
Double kicktail, Directional, Wheel wells
Griptape:
Pre-gripped
Ratta läbimõõt:
69mm
Ratta laius:
39mm
Ratta kõvadus:
83A
Oskuste tase:
Beginner, Intermediate, Advanced
Riding Style:
Freestyle, Freeride, Park and Vert, Cruise, Carving
Kaal:
1600g

From same brand

Näita kõike

SkatePro