Product is sold out and is NOT expected to be in stock again. Näita sarnaseid tooteid
×
Menu
Db

Douchebags The Douchebag LTD Black Camo Ski Bag

(1)
Toode on välja müüdud. Ei saa tarnida
Näita sarnaseid tooteid

Populaarsed tooted

Description

Massiivselt eduka ja väga limiteeritud Jon Olson White camo seeria Douchebags jätkuks tuleb Black Camo versioon. Sama graafiline muster, kuid ainult musta ja tumehalli värvi. Ilus ja peen välimus, mis on saadaval ainult väga piiratud koguses. Hankige oma enne naabrit.

Suusatajate, lumelaudurite, surfajate, disainerite, inseneride ja lennujaama pagasikorraldajate ning Norra Teadus- ja Tehnoloogiaülikooli koostöös välja töötatud Douchebag on kire ja vajaduste sulam. See on nutikas viis oma suuskade ja lumelaua transportimiseks.

  • Pikkuse reguleerimise süsteem: Kotti saab reguleerida vastavalt sellele, millise suurusega varustusega reisite, tagades alati jäiga konstruktsiooni turvaliseks ja mugavaks transpordiks.
  • Õlal kandesüsteem: Süsteem võimaldab lihtsamat transportimist, kuna võimaldab kotti enda järel vedada, vabastades käed.
  • Rib Cage: Kokku 19 eraldi ABS-ribi koos hoolikalt valitud, vastupidavate materjalidega teevad The Douchebagist ühe kõige kaitsvama koti turul.
  • Konksude süsteem: Hookup-süsteem ühendab The Huggeri täielikult The Douchebagiga, muutes need kaks toodet üheks tervikuks.
  • Kompressioon, kott saab täielikult kokku rullida väikeseks käepidemega kotiks, kui seda ei kasutata.
  • Kerge disain: Ainult 3,4 kg.
  • Rattad: The Douchebagil on kaks sujuvalt veerevat ratast, mis võimaldavad rasket varustust hõlpsasti kaasa võtta.

From same brand

Näita kõike

arvustused   (1)

Love this bag. Well made, light, holds my board well, takes all my gear. Plus subtlety distinctive, no more trying to spot my bag on the carousel. And no more tripping over my empty bag in the hotel room. Paired with the 30L Hugger, easily takes all I need.
Nigel Snow (Twickenham)
01.02.2018
Hinnang: 5 5-st!
SkatePro