×
Menu

Exoskin Skate Knee Pads

(34)
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
10+
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Triple Eight'i Exoskin kaitse on kerge, kontuurne ja kulumiskindel polster. See on loodud spetsiaalselt mägijalgratturite ja BMX-ratturite paindumiseks ja kulumiseks - kuid seda saab kasutada ka lumelauasõiduks ja madala profiiliga kaitsena rula- ja rulluisutamiseks.

Valmistatud suure tihedusega 8-link™ vahtpolstrist. Välisosa on valmistatud kevlarist kattega, mis tagab maksimaalse rebenemis- ja kulumiskindluse. Perforeeritud neopreenist korpus maksimaalse hingavuse tagamiseks ja pehme froteekangast vooderdusega, mis tagab mugavuse ja higiimavuse.

Märkus: Meie klientide tagasiside ütleb, et Exoskin põlvekaitsmed on väikses suuruses. Kaaluge, kas valida üks suurus suurem, kui suurusjuhend soovitab.

Specifications

Kaitse:
High density 8-link foam

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

arvustused   (34)

The pads are light and comfortable and the level of protection is fine for aggressive inline skating. They are not very protective for ramp skating.
Mario G. (London)
19.04.2021
Hinnang: 4 5-st!
Really good. Barely know you’ve got them on
Markandran Govindasamy (Kearsley)
16.03.2021
Hinnang: 5 5-st!
Very happy with this line of knee and elbow gaskets. Great for a little added protection, obviously won’t offer as much safety as hard shell pads but very comfortable, low profile and can be worn under clothes. I’ve had one or two minor falls and these have held up and protected fine. Maybe a little on the pricey side but good quality. The sizes are a little on the small side so check size guide carefully, if in doubt go lager than you usually would. Happy with these and would purchase again.
Tony Bliss (Crawley)
05.10.2020
Hinnang: 5 5-st!
Good products and quick delivery.
Gustavo P. (Cambridge)
23.04.2020
Hinnang: 5 5-st!
Very good quality product.
M. BRADY (DERBY)
12.10.2016
Hinnang: 5 5-st!
Kuva kõik 34 arvustused
SkatePro