×
Menu

Hockey Skate Sharpener 120

(2)
Video
Video
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

SkateMate hokijuiskude teritaja on tööriist, mis võimaldab teil teritada oma uiske igal pool ja igal ajal. Kas teil on vaja teha kiire teritamine enne jääle minekut? Või ei ole sinu lähedal professionaalset uiskude teritamist pakkuvat kauplust? SkateMate on parim käeshoitav uiskude teritaja, mis on piisavalt väike, et mahtuda otse taskusse, nii et enam ei ole ühtegi vabandust, et mitte hoida oma terasid kenasti teravana.

See SkateMate'i versioon on varustatud 120-kraadise teritussilindriga hokirulluiskude teritamiseks. Seda on väga lihtne asendada varusilindriga või teise, teisele uisutüübile sobiva sisestusega, juhuks kui tegelete mitme uisuspordialaga.

SkateMate'i uiskude teritusvahend on ehitatud asendatavate, väga tugeva abrasiiviga kaetud sisestuste hoidmiseks, mistõttu on SkateMate'i uiskude teritaja tõesti universaalne uiskude teritaja, mida saab kasutada nii jäähoki, iluuiskude kui ka tuuribandyluiskude jaoks - kõik sõltub SkateMate'i sisse paigutatud sisestusest.

Eraldi saadaval olevad uiskude teritamise sisestused:

  • Hokijuiskude 120-kruusane silinder lõpliku viimistluse ja tera teravuse säilitamiseks
  • Hockey Skates 100-grit silinder esimeseks teritamiseks või väga kulunud terade teritamiseks.
  • Figuuruuisud 100-kruusane silinder
  • Touring-Bandy Skates lamedate teemantidega sisestus

Compatible parts

Leidke ühilduvad tooted SkateMate Hockey Skate Sharpener 120:

Compatible with

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

arvustused   (2)

Absolutely shocking this sharpener it couldn't sharpen anything. An absolute waste of nearly 30 pounds. Do not buy it does nothing and it's tiny and needs attachments too which isn't specified... fuming isn't the word
Mark Hayward (Warrington)
04.01.2023
Hinnang: 1 5-st!
Vastus alates SkatePro:  Hi Mark, thank you for taking your time to give feedback on our product.

We're very sorry about your experience with the sharpener. I's written on our website that it's tiny, so it's easily transportable, and it's also written that it can be used with different inserts.

We will reach out to you in a separate email to help you with the usage of the product. :) /SkatePro Customer Connection Team
Kuva kõik 2 arvustused
SkatePro