×
Menu

Nova 290 3x110 Trinity Frames

Uus
1 set
Kogus.
1 set
2 sets
3 sets
4 sets
5 sets
6 sets
7 sets
8 sets
9 sets
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Ütle tere tulemast Powerslide Nova 290 3x110 Trinity raamidele, mis on lihtsuse ja vastupidavuse kehastus linnarulluisutamise maailmas. Kvaliteetsest, kergest 6061 alumiiniumisulamist valmistatud raamid on täpsuse meistrid, kes käsitsevad kiirust, slaide ja hüppeid võrratu kergusega.

Nende erakordse jõudluse saladus peitub patenteeritud TRINITY 3-punktilises kinnitussüsteemis. See geniaalne konstruktsioon moodustab jõukolmnurga, mis tagab võrratu jõuülekande ja neelab samal ajal tõhusalt vibratsiooni, mille tulemuseks on sujuv ja mugav sõit. Kolmepunktiline süsteem loob kanali, mis toob rattad saapale lähemale, parandades teie uisutamiselamust erakordse stabiilsuse ja kontrolliga.

Pikkusega 290 mm ja 3x110 mm lamedate rataste konfiguratsiooniga Nova raamid pakuvad ideaalset segu kiirusest ja manööverdusvõimest linnas vabasõidurulluisutamiseks. Ole valmis sujuvaks, kiireks veeremiseks ja naudi vabadust teha kiireid, täpseid pöördeid ja sooritada pikki, ergutavaid slaide.

Powerslide Nova 290 3x110 Trinity raamid on lihtsuse graatsia ühes pakendis, tellige oma, enne kui need on välja müüdud.

Specifications

Ratta läbimõõt:
110mm
Frame tüüp:
3-wheeled
Frame materjal:
Aluminum
Rataste kaugus:
290mm
Ratta maksimaalne läbimõõt:
110mm
Monteerimine:
Trinity
Soovitatav:
Freestyle skating, Training skating

From same brand

Näita kõike

SkatePro