×
Menu

Skateboard Wheels and Trucks Package

Description

Kas olete valmis uue seadistusega tänavatele minema? Meie rula rattarattad ja veoautod pakett annab sulle võimaluse kombineerida, et luua oma parim sõit. Olenemata sellest, kas oled kogenud rulluisutaja või alles alustav rulluisutaja, me pakume sulle kõik, mis vaja. Meie pakett sisaldab kvaliteetseid rula- ja rula-rattaid ning rula-laagreid, nii et saad hakkama mis tahes maastikul.

Kuid see ei piirdu sellega! Saate oma paketti lisada ka rula riistvara ja tõstepadjad, et anda oma sõidule lisakõrgust ja -stabiilsust. Ja kui sa tahad oma oskustega tõeliselt uhkeldada, siis viska lihtsalt haige täielik uisutööriist peale, et hoida oma lauda parimas vormis.

Parim osa? Sa ei pea kogu linnas vajalikke komponente jahti pidama - siin saadame sulle lihtsalt kõik vajaliku, et sa saaksid oma rulluisuparadiisist välja rullata ja oma rulluisuparadiisi rajada. Mida sa siis ootad, uisutaja? On aeg saada oma seadistus paika ja raiuda oma südamesoojuse järgi!

Oh, ja kas me mainisime, et sa võid säästa raha ja aega, kui ostad oma varustuse paketina? Meile meeldib, et meie kliendid oleksid õnnelikud, nende lauad ja rahakott täis!

Näita kõike

arvustused   (26)

very recommended to use this upgrade kit. saved me a lot of money
Kristof Meszaros (Enniscorthy)
15.11.2021
Hinnang: 5 5-st!
Kuva kõik 26 arvustused
SkatePro