×
Menu

Skateboard Wheels and Bearings Package

Description

Meie rula rattaratta ja laagrite pakett on parim kombinatsioon ratturitele, kes soovivad oma sõitu täiustada kvaliteetsete komponentidega. Kohandage oma seadistust ja veeretage stiilselt, kombineerides ja sobitades oma lemmikrattad ja laagrid meie laiast valikust tippmarke. Siit leiad kõik, mida vajad, et su laud oleks sile, kiire ja valmis shreddama.

Siin on see, mida sa saad:

  • Rattad: Meie valik rula rattarattaid hõlmab erinevaid suurusi, kujundeid ja kõvadusastmeid, mis sobivad iga ratturi eelistustele. Olenemata sellest, kas sa harrastad tänava-, pargi- või kruiisirattaid, on meil olemas ideaalsed rattad, mis hoiavad sind veeremas.
  • Laagrid: Meie suure kiirusega täppislaagrid on ehitatud nii, et nad peavad vastu ka kõige raskematele sõitudele. Suurepärase vastupidavuse ja sujuva veeremisega viivad need su uisutamise järgmisele tasemele.
  • Uisutööriistad (valikuline): Täiendage oma paketti meie multifunktsionaalse uisutööriistaga. Pingutage oma veermikke, reguleerige rattaid ja lahendage kõik jooksvalt tekkivad probleemid. See on iga uisutaja tööriistakastis kohustuslik.

Miks osta pakett? Sa ei säästa mitte ainult raha võrreldes toodete eraldi ostmisega, vaid naudid ka mugavust, et kõik vajalik on ühes lihtsas ostus. Ütle hüvasti ühilduvate osade jahtimisega seotud vaevale ja tere sujuvale ja stiilsele sõidule.

Näita kõike

arvustused   (27)

I recommend the wheels and bearings set the discount is great and it’s nice to have a spare set or bearings in the future a great value discount from skatepro
John B. (Dublin 15)
31.01.2022
Hinnang: 5 5-st!
Kuva kõik 27 arvustused
SkatePro