×
Menu

Gonzalez Buddies Skateboard Deck

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

See also

Buy package

Description

Valmistu stiilseks rulluisutamiseks koos Flip Gonzalez Buddies Rula lauaga! See profikvaliteediga tekk on ideaalne valik edasijõudnutele ja edasijõudnutele, kes soovivad viia oma rulatamise järgmisele tasemele.

Kvaliteetsest vaherpuidust valmistatud tekk on ehitatud nii, et see peab vastu ka kõige raskematele trikkidele ja maandumistele. Selle tugev konstruktsioon tagab sujuva ja stabiilse sõidu, mistõttu sobib see ideaalselt tänava-, pargi- ja üleminekurulluisutamiseks. Flip Gonzalez Buddies'i teki on klassikalise popsicle-kujuga, mis pakub tasakaalustatud ja mitmekülgset jõudlust.

See 31,5-tollise pikkusega ja 14-tollise teljevahega tekk pakub piisavalt jalaruumi ja mugavat asendit eri suurusega ratturitele. Mõõdukas konkav disain võimaldab jalga täpselt paigutada ja kontrollida, mistõttu sobib see ideaalselt tehniliste trikkide ja flipside tegemiseks. Lisaks tagab popsicle'i kuju tasakaalustatud tunde, mis sobib ideaalselt nii tänava- kui ka pargilaskmiseks. Fikseeritud teki värvid lisavad teie sõidule isikliku stiili.

Pange tähele, et selle tekiga ei ole kaasas griptape, seega saate lisada oma eelistatud griptape, mis sobivad teie stiili ja sõidueelistustega. Flip Gonzalez Buddies rula tekiga Flip'ilt saad tänavatel käia enesekindlalt ja stiilselt.

Specifications

Deck laius:
8" (20.3cm)
Deck pikkus:
31.5" (80cm)
Teljevahe:
14" (35.6cm)
Nose pikkus:
6.81"
Saba pikkus:
6.62"
Deck materjal:
Maple
Teki värvid:
Varying top veneer colors, Fixed Colors
Griptape:
Not included

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro