×
Menu

Independent Women Series McClung Skateboard Deck

Uus
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

See also

Buy package

Description

Plan B Sõltumatu naiste rula teki

Oled kunagi mõelnud, kuidas Plan B meeskond näeks välja, kui nad oleksid naised? Legendaarne kunstnik Marc McKee vastab sellele küsimusele nende graafikaga, mis kujutab Chris Joslini, Felipe Gustavo, Trevor McClungi ja Tommy Fynn'i naiselikke versioone.

Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud tekid sobivad nii algajatele kui ka kogenud rulluisutajatele, kes soovivad oma sooritust parandada. Need tekid, mille laius jääb vahemikku 8-8,375 tolli ja pikkus 31,3-31,7 tolli ning mille teljevahe ulatub 14-14,2 tolli, pakuvad stabiilset platvormi trikkide hõlpsaks sooritamiseks.

Kvaliteetsest vaherpuidust valmistatud Plan B Independent Women Skateboard Deck'id tagavad vastupidavuse ja tugevuse, samas kui keskmise konkavusega kuju tagab optimaalse kontrolli ja flicki. Need tekid on varustatud kahekordse kicktail disainiga ja sobivad ideaalselt mitmekülgseks tänavasuusatamiseks, nii tehniliste trikkide kui ka kruiisimise jaoks. Lisaks tagavad nende elurõõmsad ja ainulaadsed pealisvärvid, et paistad silma igal pool, kus iganes sa sõidad.

Specifications

Deck laius:
8.25" (21cm)
Deck pikkus:
31.7" (80.5cm)
Teljevahe:
14.2" (36cm)
Nose pikkus:
6.85"
Saba pikkus:
6.53"
Deck materjal:
Maple
Teki värvid:
Varying top veneer colors
Konkava:
Medium
Deck omadused:
Double kicktail
Griptape:
Not included

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro