×
Menu

Cruiser Board Package

Description

Linnas kruiisimine on imelihtne, kui sul on ideaalne varustuskomplekt, nii et miks mitte teha see endale lihtsaks ja hankida Cruiser Board Package? Selle suurepärase pakkumisega saad luua oma isikliku rula-paradiisi koos täieliku Cruiser-rula ja rula-kiivriga. Vali endale sobiv seade ja loo oma stiilile vastav seade.

Cruiser Board Package sisaldab:

  • Täielik cruiser rula: Saate kvaliteetse cruiser-rula, mis sobib ideaalselt carvinguks ja linnas kruiisimiseks.
  • Rula kiiver: Kaitske oma pead rula kiivriga, mis vastab kõigile ohutusstandarditele ja on saadaval erinevates värvides ja stiilides.
  • Valikuline: Lisage paketti rula tööriist. Rula tööriistaga saad oma rula hõlpsasti reguleerida ja parandada rula teel.
  • Valikuline: Täiendage oma turvavarustust kaitsekomplektiga, mis sisaldab põlve-, küünarnuki ja randmekaitsmeid. Hoia end kaitstud pealaest jalatallani.

Cruiser Board Package'i soetades ei säästa mitte ainult raha, vaid naudid ka mugavust, sest kõik su rula jaoks vajalikud asjad on ühes kohas. Lisaks saad lisavõimaluste abil kohandada paketti vastavalt oma vajadustele. Nii et võta Cruiser Board Package juba täna ja hakka stiilselt rullima!

Näita kõike

SkatePro