×
Menu

Scooter Deck Package

Description

Kohandage oma stunt scooter meie Scooter Deck Package'iga! Vali oma lemmik rolleriteek, stunt scooteri griptape, stunt scooteri rattad (valikuline), kendama (valikuline), saades kõik vajaliku oma teki uuendamiseks, säästes samal ajal raha, kui ostad selle paketina, selle asemel et osta esemeid eraldi.

See pakett sisaldab:

  • Stunt scooteri tekk: Valige erinevate tippkvaliteediga tekkide hulgast, mis on mõeldud erinevatele sõidustiilidele ja oskuste tasemetele.
  • Stunt scooter griptape: Valige erinevate värvide ja tekstuuride vahel, et lisada oma tekile stiili ja parandada haardumist.
  • Stunt scooteri rattad (valikuline): Täiendage oma rollerit suure jõudlusega rataste komplektiga, mis on saadaval erinevates suurustes, materjalides ja värvides.
  • Kendama (valikuline): Lisage oma sõidukogemusele lõbus ja väljakutsuv element selle klassikalise oskusmänguasjaga, mis sobib ideaalselt silma-käe koordinatsiooni ja tasakaalu parandamiseks.

Ära jäta seda uskumatut pakkumist kasutamata! Telli oma rolleripakett juba täna ja tõsta oma rolleriga sõitmine uutesse kõrgustesse!

Näita kõike

arvustused   (34)

Amazing
Stephen Maskill (Wetherby)
13.08.2023
Hinnang: 5 5-st!
Great
Kevin Arkell (Warminster)
25.07.2023
Hinnang: 5 5-st!
Great value, saved loads of money even though he didn’t need new bars it made sense to get them so he can use them later.
Conrad Armstrong (Alton)
27.04.2023
Hinnang: 5 5-st!
Kuva kõik 34 arvustused
SkatePro