×
Menu

Shaper Lovelace Surfskate

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Arbor Shaper Lovelace Surfskate

Arbor Shaper Lovelace Surfskate on loodud carvinguks, pumpamiseks ja slackimiseks. See suure jõudlusega surfskate pakub ülimat lainesõidu kogemust maal. Klassikalise pin tail kuju, kombineerituna Carver CX veermiku ja Arbor Abec 7 laagritega, pakub Arbor Shaper Lovelace võrratut tasakaalu, kontrolli ja liikuvust nii algajatele kui ka kogenud ratturitele.

See 7-kihiline tekk on ehitatud parimatest Kanada vahtrapuudest ning see on loodud sujuvaks ja tundlikuks sõiduks. Arbor on pühendunud keskkonnale, kasutades säästvalt hangitud ja vastutustundlikult kogutud materjale. Tänu oma ainulaadsele materjalide ja konstruktsiooni kombinatsioonile on Arbor Shaper Lovelace tugev, vastupidav ja garanteeritud, et tulla toime kõigi teie tänavasurfimise seiklustega.

Arbor Shaper Lovelace saabub koos Carver C7 veoautode ja 66mm 78A ratastega; optimaalne seadistus sõiduks, mis jäljendab võimalikult täpselt surfamise tunnet. Lisaks saab rattur tänu veidi laiemale 10-tollisele laiusele maksimaalse stabiilsuse ja kontrolli, ilma et see tooks ohvriks manööverdamisvõime.

Specifications

Deck materjal:
Canadian maple, 7-ply
Teljevahe:
17" (43.2cm)
Deck pikkus:
32" (81.3cm)
Deck laius:
10" (25.5cm)
Deck omadused:
Pin tail
Ratta kõvadus:
78A
Ratta läbimõõt:
66mm
Trukid tüüp:
Carving
Riding Style:
Carving

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro