×
Menu
Now

The Collab Snowboard Bindings

Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

See also

Buy package

Description

Tutvuge Now The Collab lumelaua sidemetega, mis on parimad kaaslased teie all-mountain ja freestyle seiklusteks lumistel nõlvadel. Need unisex sidemed on mõeldud kõikide sugupoolte keskastme ratturitele ja pakuvad täiuslikku segu jõudlusest, mugavusest ja stiilist.

Keskmise painduvusega varustatud Collab sidemed pakuvad tundlikku ja andestavat sõitu, mis võimaldab teil oma oskusi hõlpsasti arendada. 100% Tool-Less Adjustments funktsioon muudab sidemete kohandamise lihtsaks, nii et saate oma seadistust peenhäälestada teel olles ilma igasuguse vaevata.

Need sidemed näitavad Now Snowboard Bindings'i uuenduslikku Flushcup tehnoloogiat, mis ühendab põhiplaadi sujuvalt highbackiga, tagades maksimaalse energiaülekande ja kontrolli. Lisaks suurendab SkateTech funktsioon reageerimisvõimet ja stabiilsust, muutes iga pöörde ja maandumise vaevata tunduvaks.

Collab Bindings on ühilduv nii standardse (4x4) kui ka kanali kinnitussüsteemiga, mis pakub mitmekülgsust, mis sobib teie lumelaua seadistuse eelistustele. Tänu vastupidavale konstruktsioonile ja kvaliteetsetele materjalidele on need sidemed ehitatud nii, et need peavad vastu mägedes valitsevatele raskustele ja hoiavad teid hooajast hooajani.

Kogege täiuslik jõudluse ja stiili tasakaalu Now The Collab lumelaua sidemetega. Need sidemed on loodud tõstma teie lumelauakogemust, pakkudes mugavust, kontrolli ja mitmekülgsust kõigi teie mägiseikluste jaoks.

Specifications

Flex:
Medium
Lisafunktsioonid:
100% Tool-Less Adjustments, Flushcup Technology, SkateTech
Sidemete süsteem:
Strap in
Paigaldussüsteem:
Standard (4x4), Channels
Oskuste tase:
Intermediate
Riding Style:
All Mountain, Freestyle
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Year model:
23/24

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro