×
Menu

Survey Ski Helmet

(1)
Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

See also

Buy package

Description

Smith Survey suusakiivrites on täiuslik segu turvalisusest ja mugavusest. See kiiver on mõeldud kirglikele suusatajatele, kes otsivad mägedes usaldusväärset kaitset, ning ühendab endas täiustatud tehnoloogia ja kaasaegse, stiilse disaini, et parandada suusatamise kogemust.

Smith Survey suusakiiver on valmistatud vastupidava vormitud väliskoorega, mis tagab suurepärase löögikindluse ja kaitse väliste jõudude eest. See kiiver vastab rangetele ohutusstandarditele, sealhulgas EN 1077 ja ASTM 2040-11, ning tagab teie ohutuse intensiivse suusatamise ja ootamatute kukkumiste ajal.

Smith Survey suusakiivri puhul on täiusliku sobivuse leidmine lihtne. Mikroreguleeritava rattasangaga varustatud kiivri saab kohandada kiivrit vastavalt soovitud mugavuse ja turvalisuse tasemele. Kogege mugavat ja turvalist istuvust, mis püsib paigal, ükskõik kui nõudlikud suusaseiklused ka poleks.

Smith Survey suusakiivril on ventilatsiooni silmas pidades disainitud strateegilised tuulutusavad, mis soodustavad õhuvoolu ja aitavad reguleerida temperatuuri. See uuenduslik ventilatsioonisüsteem takistab ülekuumenemist ja hoiab su pea mugavana ka intensiivse suusatamise ajal. Ütle hüvasti ebamugavustundega ja jää keskenduma mäenõlvade nautimisele!

Suusasportlastele, kes kannavad prille, pakub Smith Survey Ski Helmet OTG-sõbralikku disaini. See läbimõeldud funktsioon pakub piisavalt ruumi teie prillidele, tagades mugava istuvuse ilma survekohtadeta. Nautige selget nägemist ja katkematut suusatamise elamust.

Specifications

Ventilatsioonisüsteem:
Yes
Paigaldussüsteem:
Micro-adjustable ratchet buckle
Lisafunktsioonid:
OTG
Sisemine mõõtmine:
20.08" (51cm), 20.47" (52cm), 20.87" (53cm), 21.56" (54cm), 21.65" (55cm)
Suurus reguleeritav:
No
Sertifikaadid:
EN 1077, ASTM 2040-11
Väliskesta tüüp:
In-mold

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

arvustused   (1)

This thing is absolutely horrible. Complete waste of money. I threw it away on my second run and bought a proper helmet and goggle setup. Goggles/visor let water drip down from the top and they don't stay locked in place.
Ian H. (Tacoma)
17.01.2022
Hinnang: 1 5-st!
Vastus alates SkatePro:  Thank you for your effort in writing this review. I'm so sorry to hear about your experience. You are always welcome to contact us when you find a malfunction or defect on a product you bought and start a claim. If you happen to still have the helmet lying around in your house, please send some pictures of the damage to: email@skatepro.com. We are more than happy to help you! // Doreen
SkatePro